VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak zavodi na svakom koraku, a ovaj vikend mu donosi NOVU AVANTURU!

OVAN

Osjećaj napetosti i sukoba mogao bi učiniti vaš odnos napetijim nego inače. Oboje ćete osjetiti potrebu da kažete što mislite, što bi moglo biti jako dobro. Jedini problem je što možda niste dovoljno zabrinuti kako ćete reći ono što imate za reći. To može dovesti do osjećaja povrijeđenosti i nepovjerenja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Zalagat ćete se za svoja načela i vrijednosti. Ako ste šutjeli, dok iznutra kipite od nekih stavova i obrazaca ponašanja koje je vaš partner (sadašnji ili budući) nedavno pokazivao, možda je vrijeme da progovorite. Ako nastavite potiskivati ​​svoje prave emocije u vezi s tim pitanjima, na kraju ćete patiti i vi i veza.

 

 

BLIZANCI

Od vas je potrebna radnja. Ne onu uobičajenu vrstu u kojoj pomičete usne i riječi ispadaju same od sebe, već ona vrsta radnje koja pokazuje da vam je zaista stalo do potreba i dobrobiti vašeg partnera (trenutnih ili budućih). Voljena osoba je umorna od vaših obećanja i sada bi htjela vidjeti neku konkretnu i opipljivu manifestaciju vaše ljubavi. Možete li odgovoriti na priliku?

 

 

RAK

Vrijeme je da progovorite i izrazite bilo kakvu ogorčenost koju možda osjećate u vezi s određenim aspektom vaše veze. Ako već neko vrijeme sumnjate u ponašanje svog partnera (sadašnje ili buduće), a do sada ste šutjeli, nemojte to više činiti. Morate se suočiti s ovim problemom i otkriti postoji li ikakva suština za vaše brige ili ne!

 

 

LAV

Danas ćete doživjeti susret srca i uma. Ako ste bili uključeni u unutarnju bitku pokušavajući odlučiti hoćete li saslušati razloge zašto ne biste trebali ući u ovu vezu, za razliku od svojih osjećaja zašto biste to trebali, onda možda trebate preobličiti svoju perspektivu. Ako idete svojim instinktom, nećete pogriješiti.

 

 

DJEVICA

Ne biste trebali previše razmišljati o svom trenutnom planu. Što više razmišljate, više ste skloni zbuniti problem i više se vrtite u krug. Zastanite na neko vrijeme i samo se opustite. Odvojite vrijeme da postanete mirni i mirni. Slušajte svoje osjećaje, koji su prilično različiti, ali koji će vas voditi u pravom smjeru.

 

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak zavodi na svakom koraku, a ovaj vikend mu donosi NOVU AVANTURU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top