VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak zavodi na svakom koraku, a ovaj vikend mu donosi NOVU AVANTURU!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak zavodi na svakom koraku, a ovaj vikend mu donosi NOVU AVANTURU!

4 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Osjećaj napetosti i sukoba mogao bi učiniti vaš odnos napetijim nego inače. Oboje ćete osjetiti potrebu da kažete što mislite, što bi moglo biti jako dobro. Jedini problem je što možda niste dovoljno zabrinuti kako ćete reći ono što imate za reći. To može dovesti do osjećaja povrijeđenosti i nepovjerenja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Zalagat ćete se za svoja načela i vrijednosti. Ako ste šutjeli, dok iznutra kipite od nekih stavova i obrazaca ponašanja koje je vaš partner (sadašnji ili budući) nedavno pokazivao, možda je vrijeme da progovorite. Ako nastavite potiskivati ​​svoje prave emocije u vezi s tim pitanjima, na kraju ćete patiti i vi i veza.

 

 

BLIZANCI

Od vas je potrebna radnja. Ne onu uobičajenu vrstu u kojoj pomičete usne i riječi ispadaju same od sebe, već ona vrsta radnje koja pokazuje da vam je zaista stalo do potreba i dobrobiti vašeg partnera (trenutnih ili budućih). Voljena osoba je umorna od vaših obećanja i sada bi htjela vidjeti neku konkretnu i opipljivu manifestaciju vaše ljubavi. Možete li odgovoriti na priliku?

 

 

RAK

Vrijeme je da progovorite i izrazite bilo kakvu ogorčenost koju možda osjećate u vezi s određenim aspektom vaše veze. Ako već neko vrijeme sumnjate u ponašanje svog partnera (sadašnje ili buduće), a do sada ste šutjeli, nemojte to više činiti. Morate se suočiti s ovim problemom i otkriti postoji li ikakva suština za vaše brige ili ne!

 

 

LAV

Danas ćete doživjeti susret srca i uma. Ako ste bili uključeni u unutarnju bitku pokušavajući odlučiti hoćete li saslušati razloge zašto ne biste trebali ući u ovu vezu, za razliku od svojih osjećaja zašto biste to trebali, onda možda trebate preobličiti svoju perspektivu. Ako idete svojim instinktom, nećete pogriješiti.

 

 

DJEVICA

Ne biste trebali previše razmišljati o svom trenutnom planu. Što više razmišljate, više ste skloni zbuniti problem i više se vrtite u krug. Zastanite na neko vrijeme i samo se opustite. Odvojite vrijeme da postanete mirni i mirni. Slušajte svoje osjećaje, koji su prilično različiti, ali koji će vas voditi u pravom smjeru.

VAGA

Imat ćete priliku unijeti prijeko potrebnu promjenu u vaš odnos tako što ćete detaljno raspravljati o određenom važnom pitanju. Oboje znate što treba reći, ali se nadate da se ta tema nekako može zaobići i zaboraviti. To dugoročno neće pomoći; kao rana, oboje morate zacijeliti. Odvojite vrijeme da započnete ovaj proces.

 

 

ŠKORPIJA

Poznajete moć riječi, a također dublje razumijete zastrašujuću moć osjećaja. Imat ćete priliku vjenčati ove dvije sile. Ako imate nešto za reći voljenoj osobi, onda mudro birajte riječi, ali i upotrijebite snagu svojih osjećaja kako biste prenijeli svoju posebnu poruku – na taj način vas partner (sadašnji ili budući) ne može ne razumjeti.

 

 

STRIJELAC

Danas ćete imati priliku potpunije razumjeti svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Odnosi imaju tendenciju da se odvijaju vijugavim tempom, ponekad idu naprijed, ponekad se okreću sebi, a ponekad idu tangentom. Ovo je prirodan proces i ne može se izbjeći, ali svi moramo odvojiti vrijeme da razumijemo potrebe naših partnera. Potrudite se da učinite upravo to!

 

 

JARAC

Možda se osjećate kao da ste upravo upoznali svoju srodnu dušu i svjesni ste tog toplog i nježnog sjaja duboko u svom srcu. Oboje ćete osjetiti potrebu za još većim razumijevanjem. Oboje znate da je ovo odnos koji će izdržati svaki test – i vjerojatno će biti testiran. Ali vaša ljubav i produbljivanje osjećaja će prevladati sve probleme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vikend ljubavni horoskop:  Obratite pažnju na svoje osjećaje, koje često ignorirate. Ovaj put, međutim, teže je odbaciti mudrost svog srca u korist lutanja svog nemirnog uma. Bilo bi vam dobro da se odmah smirite, potaknete produbljivanje osjećaja mira, a zatim poslušate taj mali glas u sebi.

 

 

RIBE

Intenzivno razdoblje koje ste nedavno proživjeli može vam dati dobar razlog da razjasnite svoj odnos sa svojim romantičnim partnerom. Ako ste većinu svog vremena provodili zajedno, s vrlo malo šanse da se nađete s obitelji ili prijateljima, dajte jedno drugom prijeko potreban prostor danas. Ako to ne učinite, onda ćete možda otkriti da ste jedni drugima počeli stvarno ići na živce, a to bi bila velika šteta!