Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. februar

9 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Izlazak s partnerom nije nikakav problem; radite to cijelo vrijeme, toliko da niste sigurni jeli su stvari još ‘žive i zdrave’ ako se ne borite s tim, cijelo vrijeme, svaki dan. Dok drugi gledaju vašu vezu i groze se ideje da žive na način na koji živite, vi znate što vam odgovara.

Vi ste savršen par ‘Mjesec nasuprot Venere’: svađate se, suprotstavljate jedno drugome, a na kraju krajeva, samo se srušite jedno drugome u zagrljaj, smijući se do kraja. Stvar je u tome da ti živiš svoj život na svoj način, Djevica, i iako to možda nije ‘odabrani’ način života za bilo koga drugog, slučajno dobro funkcionira između tebe i tvog partnera.

I doista, nije li to cijela poanta? Dakle, vaš stav danas je jedan od: “Oh, smeta li ti moj ljubavni život? Jer ako smeta, onda molim te prijeđi na sljedeći prozor, hvala puno.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Nalazite se na točki svoje veze u kojoj sigurno ZNATE da ćete izdržati što god iskrsne. Stvari nisu uvijek bile tako dobre i to vas brine, ali vrijeme i dalje drži vas dvoje zajedno, tako da nešto mora raditi kako treba. Ovo je savršen primjer kako Mjesec nasuprot Veneri djeluje na ljubavne živote ljudi: znamo da se protivimo tolikom dijelu onoga što se događa, a ipak, radikalno smo ‘suprotstavljeni’ neuspjehu.

A za Jarca neuspjeh nije opcija, čak ni u vezi. I tako, danas, 10. februara, morate proći kroz prednosti i nedostatke partnerstva u kojem se nalazite. Oprostit ćete pogreške i koncentrirati se na prava, a na ovaj dan ćete se osjećati puni nade i spremni zasukati rukave da možete uroniti u posao koji je potreban kako biste nastavili s uspjehom romanse.

Stranice: 1 2