Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. februar

9 veljače, 2023 0 By Admin

Danas tri horoskopska znaka svima dokazuju da su u krivu i otkrivaju da su oni najsretniji u ljubavi kada su veze u pitanju.

Ljubav  će skrenuti s puta kako bi stigla do nas. To znači da ćemo možda vidjeti nešto u našoj romantičnoj vezi što ne izgleda previše dobro, ali na kraju bude vrlo snažna lekcija o tome kako se nositi s ljubavlju i problemima koji se pojavljuju.

Danas imamo čudan, ali rezultatski tranzit, Mjesec nasuprot Venere, a s njim dolazimo i na test. Međutim, ovaj test ljubavi osmišljen je da pobijedi, ali to ne znači da možemo izbjeći prolazak kroz testove.

10. februar 2023., donosi nam rješiv sukob, onaj koji će nas natjerati na akciju. Danas se borimo za ljubav, a za tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi ova ‘borba’ ne samo da je neočekivana, već nas može i baciti na kocku.

Možda smo zbunjeni zašto se to događa ili što bismo trebali učiniti u vezi s tim. Ali postoje neki od nas ovdje, upravo sada, koji će uzeti ovaj sukob i iskoristiti ga kao lekciju iz koje nam je stavljen na put da učimo.

A današnja lekcija je strpljenje i tolerancija. Volimo ‘ljude’. Naš partner je osoba, čovjek… A kao što znamo za sebe, biti osoba dolazi s tisuću i jednom greškom koju činimo svakodnevno.

Nismo savršeni i znajući to, učimo kako opraštati prijestupe drugima, posebno onima koje volimo.

Današnji dan nas stavlja u istinu: vidjet ćemo istinu naših odnosa i sigurno ćemo znati da, iako ništa nije savršeno, svakako vrijedi barem pokušati za sreću.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 10. februara

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ne namjeravate napustiti ovaj brod, a ako želite zadržati ravnomjernost kada je u pitanju vaša veza (nema više kalambura s brodom…), doći ćete do spoznaje ovog dana. Ono što vas pogađa je da ne možete kontrolirati svog partnera, niti biste to trebali željeti ili morati.

On je zasebno biće, autonomna stvorenja koja ne trebaju vaše odobrenje da jednostavno ‘budu’. Na ovaj dan, za vrijeme Mjeseca nasuprot Veneri, uvidjet ćete da život ide dalje, čak i ako ga ne kontrolirate, i da možda niste u pravu kada mislite da vaš partner nije sposoban rasti bez vašeg stalnog vodstva ; mogu, hoće i jesu, trenutno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što će vam Mjesec nasuprot Venere danas donijeti je novi pogled na nekoga koga ste očito podcijenili. Vrijeme je da VAS konačno oduševi nešto što niste očekivali: iskrena ljubav.

Nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2