LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Oktobar: Vodolija i Vaga će upoznati osobu svojih snova, a Raku, Djevici i Škorpiji je savršen dan za ljubav…

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Oktobar: Vodolija i Vaga će upoznati osobu svojih snova, a Raku, Djevici i Škorpiji je savršen dan za ljubav…

17 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete partnera i smjer vaše veze. Možda je vaš partner posljednjih dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali danas ćete početi shvaćati značaj ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Dan će biti balans između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana, a vi ste nazočili i jednom i drugom. No, danas će to biti prilično teško učiniti. Može se činiti da morate odabrati jedno ili drugo. Najbolje je da se trenutno usredotočite na poslovna pitanja, iako ćete morati biti taktični sa svojom obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak, vaš će partner biti privučen brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz vezu i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

 

LAV

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvog važnog koraka u svom ljubavnom životu.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Ako ste sanjali da uživate u romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, danas vam je dobra prilika. Uživajte u danu zajedno bilo u granicama svog doma ili negdje blizu prirode. Meko svjetlo, arome i meke zavjese ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo naprijed. Danas ćete se dobro zabaviti.

VAGA

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Planete koje vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će biti uzbudljivo i strastveno vrijeme za vas. Iskoristite ovo na najbolji način. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga/ju odlučite iznenaditi ekstravagantnom gestom i to će vam se vratiti s jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da posvetite potpunu pažnju svom ljubavnom životu.

 

STRIJELAC

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojom obitelji. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njih!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Zvijezde su se poravnale kako bi vam pomogle da upoznate osobu svojih snova. On/ona će biti avanturistički nastrojen i s dobro razvijenim smislom za humor. Možda niste zamislili nekoga baš ovakvog, ali on/ona će se vrlo približiti onome što želite. Stoga, svakako izrazite svoju naklonost i dajte nagovještaj o svojim osjećajima.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Možda imate čežnju za partnerom koji je udaljen od vas bilo fizički ili emocionalno. Fizičku udaljenost je teško pokriti, ali emocionalnu udaljenost može se prevladati s lakoćom. Samo držite svoj ego po strani i napravite prvi korak. Možda ćete se iznenaditi kad otkrijete da vam partner uzvraća osjećaje. Idi i razbij nevidljivi zid.