LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Februar: Vodolija i Vaga će upoznati osobu svojih snova, a Raku, Djevici i Škorpiji je savršen dan za ljubav…

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete partnera i smjer vaše veze. Možda je vaš partner posljednjih dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali danas ćete početi shvaćati značaj ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Dan će biti balans između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana, a vi ste nazočili i jednom i drugom. No, danas će to biti prilično teško učiniti. Može se činiti da morate odabrati jedno ili drugo. Najbolje je da se trenutno usredotočite na poslovna pitanja, iako ćete morati biti taktični sa svojom obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak, vaš će partner biti privučen brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz vezu i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

 

LAV

Vjerojatno će vas sada preplaviti brojni kontradiktorni osjećaji. Zapravo, možda će vam biti teško izabrati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očigledan, ali ipak ćete osjetiti kako vas suprotne struje vuku. Stoga ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvog važnog koraka u svom ljubavnom životu.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Ako ste sanjali da uživate u romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, danas vam je dobra prilika. Uživajte u danu zajedno bilo u granicama svog doma ili negdje blizu prirode. Meko svjetlo, arome i meke zavjese ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo naprijed. Danas ćete se dobro zabaviti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Februar: Vodolija i Vaga će upoznati osobu svojih snova, a Raku, Djevici i Škorpiji je savršen dan za ljubav…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top