Evo što se događa 10. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 10. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

9 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Uran u Biku uzrokuje duboke promjene u našem životu jer ovaj zemljani znak vlada ovim dijelom vaše astrološke karte. Ali danas, kako se ujedinjuje s Venerom u Ribama, premošćuje ono što vam najviše znači s ovom temom doma i obitelji.

Energija Bika također može upravljati iscjeljivanjem u djetinjstvu koje se može pojaviti. Ili se odraziti na takav način da shvatite da sada možete prihvatiti više života koji želite. Kada je riječ o trenutnom poglavlju vašeg života, važno je usredotočiti se na ono što želite stvoriti, a ne na ono čega se bojite da će se dogoditi. Morat ćete proći još nekoliko lekcija koje uključuju otpuštanje straha od budućnosti koja je nešto poput prošlosti, ali ono što vas čeka s druge strane bit će vrijedno toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Nedavno ste primijetili puno energije oko sebe jer je Vesta prešla u Ovna što aktivira dio vašeg života koji vlada brakom, djecom, predanošću i radošću. Međutim, danas se od vas traži da u svoje promjene uključite neke važne lekcije o rastu.

Uran i Sjeverni čvor u Biku pokreću temu zdravije perspektive kako biste mogli donositi zdravije odluke. Ne samo o životu općenito, već posebno o vašem romantičnom životu. Venera u Ribama baca svjetlo na vaš dom i obiteljsko okruženje, što je područje u kojem će se i dalje događati promjene.

Prošle godine Jupiter je donio ideje i načine širenja u ovaj sektor, dok će Saturn ove godine donijeti zrelost i trajnost. Zajedno znači da se mnogo toga mijenja za vas, ali to nije površno ili samo zato što vi to želite… To je zato što vam pomaže da postanete bolji tako da su i odluke koje donosite bolje.

Stranice: 1 2