Evo što se događa 10. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 10. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

9 veljače, 2023 0 By Admin

Kada se Uran i Venera sretnu na nebu na ovaj način, to najčešće znači da se želite osloboditi stega i ograničenja koja vas koče u životu.

Moguće je da je vaša veza zapala u kolotečinu i da trebate odvojiti malo vremena za druženje ili ste pokušavali uspjeti, ali duboko u sebi znate da neće.

Želiš prodrmati stvari jer umjesto da se obično bojiš promjene, danas žudiš za njom.

To je razlika koja se događa kada konačno naučite da je pokušavanje spriječiti promjenu jednako uzaludno kao i pokušavanje zaustaviti kišu, ali ipak uvijek imate izbor.

Možete prigrliti ono što se događa ili pokušati pobjeći od toga, ali bez obzira na to što odaberete, znajući da će se to ipak dogoditi.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 10. februara:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Venera u Ribama pomaže vam da se pripremite za prijelaz Saturna u vaš vlastiti horoskopski znak za samo nekoliko tjedana. Ovo aktivira vašu vlastitu ljubav prema sebi. Ali i vašu vrijednost koja će vam pomoći da govorite o tome što trebate i želite. Sezona je vaših rođendana pa možda radite neki unutarnji posao oko toga što želite da ova sljedeća godina vašeg života nosi. Uran u Biku zajedno sa Sjevernim čvorom osvjetljava vaš komunikacijski sektor danas. To predstavlja mogućnost važnih razgovora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Venera u Ribama zajedno s Uranom u Biku znači da ćete morati izraziti vlastite osjećaje, a da pritom ne bježite od tih razgovora koji mogu završiti kao važan dio ulaska u vašu sudbinu. Ne budite sramežljivi kada je riječ o upuštanju u razgovor. Bolje je otvoriti ga svjesno nego se osjećati kao da vam se nameće.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2