DNEVNI HOROSKOP za 10. Februar: Danas će netko imati neočekivane financijske troškove…

OVAN

Danas ćete jednoj bliskoj dati dobar savjet i on će biti prihvaćen sa velikom zahvalnošću. Danas ste vrlo raspoloženi i sve će vas činiti sretnim. Ovo je sjajno vrijeme za povezivanje s ljudima iz vaše prošlosti koje već dugo niste čuli ni vidjeli. Nazovite  prijatelja iz prošlosti i dobit ćete baš ono što vam je potrebno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Neočekivani troškovi koji vam danas slijede mogli bi vas baciti na koljena. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno i to može ozbiljno utjecati na vaš kučni budžet. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem novca ijer ćete inače spasti na prosjački štap.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput odjeće i kozmetike. Međutim, moći ćete zaustaviti svoju potrošnju tek nakon što shvatite što vam je potrebno, a što ne. Također je vjerojatno da ćete dati skupe darove nekome koga volite i to će biti pohvalno za vas, ali se zapitajte da li je vrijeme za to.

 

 

RAK

Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako budete smireni i staloženi unatoč problemima koji će iskrsnuti. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i teško će ih biti ukloniti. Timski rad pomoći će vam da prebrodite krizu. Suradnja sa poznatom ekipom sa posla završit će uspjehom u svakom pothvatu.

 

 

LAV

Danas ćete izgledati malo zbunjeno, pomalo i prestrašeno. Nestrpljivo čekate da izvršite važan zadatak. Poželjno je pričekati i ne voditi nikakve važne pregovore danas jer vam zvijezde to ne preporučuju. Zbunjenost će postupno nestati do kraja dana. Držite druge opcije pri ruci, ako što krene po zlu.

 

 

DJEVICA

Pripremite se za dobre vijesti, posebno u vezi s vašim domom. Mogu se pojaviti nove prilike koje dovode do promjene mjesta stanovanja. Iskoristite pozitivnu energiju kojom zračite. Ako ste razmišljali o projektu obnove ili preuređenju svog doma ili njegovog dijela, ovo je najbolje vrijeme za pokretanje projekta.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 10. Februar: Danas će netko imati neočekivane financijske troškove…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top