Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. februar

8 veljače, 2023 0 By Admin

Ako je vašem ljubavnom životu bio potreban udarac, onda biste danas mogli biti jedan od sretnih znakova zodijaka koji će doživjeti taj udarac, budući da je na putu, a bit će zabavno-dobro-ugodno-potrebno.

Gledamo tranzit koji je uvijek skretao prema pozitivnom, iako način na koji dolazimo do ove vrste pozitivnosti obično dolazi zamršenim putem. Današnji dan pripada Mjesecu u trigonu s Uranom. A s ovim tranzitom kao našim današnjim vodičem, možemo gotovo sa sigurnošću znati da će današnji dan biti…zanimljiv. Ako ne i prekrasan.

Uran nas rijetko iznevjeri kada je riječ o ideji iznenađenja, izgovaranju čudnih stvari koje se pokažu kao genijalne ideje i pronalaženju zajedničkih crta među parovima. Ponekad nam je sve što trebamo točno pred nosom, ali potrebno je vrijeme da vjerujemo onome što vidimo. A često, dok planeti poput Urana lebde u tranzitu, skloni smo ići dugim putem.

Ovo nije nužno loša stvar; Mjesečev trigon s Uranovom energijom potiče nas da želimo pokušati. Tijekom ovog tranzita ulažu se napori, jer postoji vrlo jaka vibracija koja nas, čini se, vodi prema tome da budemo drugačiji, da se ponašamo drugačije i da svojim partnerima pokažemo svoje ‘drugačije’ sebe.

I tako ćemo danas, za vrijeme Mjeseca u trigonu s Uranom, dobiti priliku da svojim romantičnim partnerima na siguran način predstavimo svoju stranu. Možda smo potpuno otkačeni ili samo ‘otkačeni’, ali jedno se ističe… Danas je dan kada se osjećamo dovoljno slobodnima da svoje partnere uključimo u radosno ludilo koje je naš život.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 9. februara:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

U tvom umu, nikome nije potreban ovaj tranzit toliko koliko tebi, Raku. A s Mjesecom u trigonu s Uranom na nebu, koji radi svoje, ti ćeš ‘osjetite ljubav’ danas. To je sigurno. Vi i vaš partner imate posebnu vezu, a velik dio te veze vrti se oko komunikacije i ideje da se izražavate iskreno i bez straha od posljedica.

Želite rasti s ovom osobom, a također shvaćate da će biti dobrih i loših vremena. Osjećate da je ova veza daleko iza točke u kojoj završavate stvari, zapravo, to je posljednja stvar koju želite učiniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

No, nešto je nedostajalo i za vrijeme Mjeseca u trigonu s Uranom, ponovno ćete se vratiti zapanjujućim razgovorima koje ste vodili. Zabavno je izraziti sebe i definitivno pomaže u stvaranju još dublje veze između vas dvoje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2