LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nakon mnogo teških dana, OVOM znaku konačno dolazi PRAVO VRIJEME ZA LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nakon mnogo teških dana, OVOM znaku konačno dolazi PRAVO VRIJEME ZA LJUBAV!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop za naredni period: Energija koja izvire s planeta potiče vas i voljenu osobu na izlazak i zajedničko druženje. Ako ste primijetili da vaša veza malo stagnira, uskrsnite je tako što ćete krenuti u nove krugove, upoznati različite ljude i dopustiti svježu novu energiju u svoje živote. Ovo nije vrijeme da budete zaglavljeni u blatu, i definitivno odlična prilika da zablistate na svim vrstama događanja.

 

 

BIK

Ako se pitate zašto se čini da nikada ne privlačite ljubavne interese kakve želite, možda tražite ideal koji ne postoji. Energija koja izvire s planeta tjera vas da zaboravite na te sitne detalje, i jednostavno izađite na društvena okupljanja i prilike u kojima možete uživati. Nemojte ni razmišljati o romantici – a najvjerojatnije će ona umjesto vas tražiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo bi bilo idealno vrijeme za organizaciju zabave i pozivanje prijatelja i poznanika, starih i novih. Iako vjerojatno neće biti puno strasti, moglo bi biti puno romantike i nekog iznimno vještog flerta; i štoviše, vjerojatno ćete voljeti svaku njegovu minutu.

 

 

RAK

Trenutna planetarna usklađenost može značiti da ćete napraviti jedan korak naprijed i dva koraka natrag u vezi s određenom romantičnom situacijom jer ste skloni nepovjerenju u sebe. Možda ste imali jedno ili dva iskustva u prošlosti koja su vam navela da se predomislite. Umjesto da se ovakvo stanje nastavi, možda je najbolje krenuti naprijed i donijeti hrabru odluku.

 

 

LAV

Možda ćete se osjećati kao da idete na bilo koji od dva načina. Možete se potpuno prepustiti planovima i ciljevima na kojima ste vi i vaš voljeni odlučili raditi zajedno, ili možete sve to početi razdvojiti kroz brigu i pretjeranu analizu detalja. Niti jedan pristup nije baš realističan ili praktičan. Ako ćete oboje napredovati, morate biti pustolovni na oprezan način.

 

 

DJEVICA

Trenutno planetarno poravnanje daje vam priliku da učinite nešto praktično u vezi s potencijalnom vezom. Bez obzira na scenarij, čini se da sudbina intervenira kako bi zadala oštar udarac na mjestu koje vas stvarno pokreće. Ako želite ozbiljno izlaziti s ovom osobom, tada ćete danas biti motivirani da učinite nešto u vezi s ovom situacijom. I to ne prerano, čini se.

VAGA

Možda će vam biti teško znati koju točno taktiku poduzeti danas u vezi s osobnim odnosom. Trenutna planetarna energija potiče svojevrsnu ambivalentnost u vašem stavu. Znate da želite biti s tom posebnom osobom, ali u isto vrijeme ne želite izgubiti slobodu da radite što želite. Možda bi vam pomoglo da odlučite što vam zaista znači najviše.

 

 

ŠKORPIJA

Trenutna planetarna usklađenost stvara osjećaj sukoba oko toga treba li prekinuti vezu. S jedne strane, sloboda vas zove, a vi čeznete da možete raditi što želite kada želite. S druge strane, podijelili ste toliko dobrih vremena zajedno, a uz malo rada na partnerstvu, ovo bi se moglo nastaviti. Nemojte žuriti s odlukom; samo slušaj svoje srce.

 

 

STRIJELAC

Iako je sjajno dobro se slagati s voljenom osobom, određeni stupanj sukoba začini stvari, a može biti i vrlo kreativan. Trenutni položaj planeta nudi priliku da se ne slažete na takav način da oboje imate koristi od razmjene. Mogli biste otkriti da je ne samo zrak očišćen, nego i dosta prepreka.

 

 

JARAC

Morat ćete se razgibati ako ozbiljno tražite ljubav. Pomoglo bi ako biste mogli napustiti uobičajeno i isprobati nešto drugačije. Morate se ažurirati novim stilom i novim pristupom. Svidjet će se vama i drugima. Energija koja izvire s planeta dovodi vas u dodir s vašim osjećajima tako da vam je daleko lakše komunicirati.

 

 

VODOLIJA

Energija koja proizlazi iz planetarnog poravnanja čini da je ovo sjajan društveni dan za vas. Ako imate zabave, događaje ili sastanke bilo koje vrste kojima ćete prisustvovati, oni će biti veliki uspjeh. Vjerojatno ćete puno više pričati o ljubavi i odnosima nego poduzeti akciju, ali čak i ovo može biti jako zabavno. Barem nećete upasti u neugodne situacije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete smatrati da je veza malo zahladila. Ako tražite tu posebnu vrstu duboke emocionalne veze, možda je nećete dobiti, ali ćete moći uživati ​​u svakoj društvenoj prigodi kojoj prisustvujete. I dok ljubav možda neće zaplesati i oboriti vas s nogu, možete se zabaviti nekim razigranim flertom koji će vas obuzdati.