LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nakon mnogo teških dana, OVOM znaku konačno dolazi PRAVO VRIJEME ZA LJUBAV!

OVAN

Energija koja izvire s planeta potiče vas i voljenu osobu na izlazak i zajedničko druženje. Ako ste primijetili da vaša veza malo stagnira, uskrsnite je tako što ćete krenuti u nove krugove, upoznati različite ljude i dopustiti svježu novu energiju u svoje živote. Ovo nije vrijeme da budete zaglavljeni u blatu, i definitivno odlična prilika da zablistate na svim vrstama događanja.

 

 

BIK

Ako se pitate zašto se čini da nikada ne privlačite ljubavne interese kakve želite, možda tražite ideal koji ne postoji. Energija koja izvire s planeta tjera vas da zaboravite na te sitne detalje, i jednostavno izađite na društvena okupljanja i prilike u kojima možete uživati. Nemojte ni razmišljati o romantici – a najvjerojatnije će ona umjesto vas tražiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo bi bilo idealno vrijeme za organizaciju zabave i pozivanje prijatelja i poznanika, starih i novih. Iako vjerojatno neće biti puno strasti, moglo bi biti puno romantike i nekog iznimno vještog flerta; i štoviše, vjerojatno ćete voljeti svaku njegovu minutu.

 

 

RAK

Trenutna planetarna usklađenost može značiti da ćete napraviti jedan korak naprijed i dva koraka natrag u vezi s određenom romantičnom situacijom jer ste skloni nepovjerenju u sebe. Možda ste imali jedno ili dva iskustva u prošlosti koja su vam navela da se predomislite. Umjesto da se ovakvo stanje nastavi, možda je najbolje krenuti naprijed i donijeti hrabru odluku.

 

 

LAV

Možda ćete se osjećati kao da idete na bilo koji od dva načina. Možete se potpuno prepustiti planovima i ciljevima na kojima ste vi i vaš voljeni odlučili raditi zajedno, ili možete sve to početi razdvojiti kroz brigu i pretjeranu analizu detalja. Niti jedan pristup nije baš realističan ili praktičan. Ako ćete oboje napredovati, morate biti pustolovni na oprezan način.

 

 

DJEVICA

Trenutno planetarno poravnanje daje vam priliku da učinite nešto praktično u vezi s potencijalnom vezom. Bez obzira na scenarij, čini se da sudbina intervenira kako bi zadala oštar udarac na mjestu koje vas stvarno pokreće. Ako želite ozbiljno izlaziti s ovom osobom, tada ćete danas biti motivirani da učinite nešto u vezi s ovom situacijom. I to ne prerano, čini se.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nakon mnogo teških dana, OVOM znaku konačno dolazi PRAVO VRIJEME ZA LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top