LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Februar: OVOM znaku će konačno LJUBAV BITI UZVRAĆENA, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

OVAN

Ljubavni horoskop: Otpusti svoju želju da budeš savršen, kako bi te druga polovica uistinu mogla vidjeti. Možda ćete sada doživjeti snažnu čežnju za društvenim aktivnostima i emocionalnim povezivanjem na dubokoj razini. Moguć je uzbudljiv susret uma i duha, ali možda ćete trebati provesti vrijeme s prijateljima da biste zapalili ovu vezu – bilo da ste sa svojim ljubavnikom ili tražite ljubav.

 

BIK

U tvojim očima su zvijezde, i sva tvoja pažnja usmjerena je na ljubav. Današnji položaj planeta nadahnjuje vas da udvarate svom ljubavniku na nekonvencionalne načine. Umrežavanje ili grupa prijatelja sa zajedničkim interesima mogla bi donijeti ljubavne prilike, bez obzira jeste li vezani ili ne. Možda će vas ugristi ljubavna buba kada počnete dijeliti svoje buduće težnje, nade i želje jedni s drugima. Budite spremni za trku kući u spavaću sobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Ti si zvijezda zodijaka, a obožavatelji to primaju na znanje! Položaj planeta priprema vas da s požudnim žarom slijedite strast. Intenzivne atrakcije posebno su aktivirane sada. Vaš žar se povećava tijekom dana, jer lako očaravate druge svojom dinamičnom spontanošću. Svojom iskonskom senzualnošću mogli biste zaluditi svog ljubavnika ili potencijalnog partnera – i nastaviti ekstatičan susret duša.

 

RAK

Romantika je vrhunska za vas ako ne dopustite da đavolski detalji odvrate pažnju. Položaj planeta ulijevaj vam žarku želju za fizičkom i duhovnom vezom. Dnevne rutine, društvene i karijerne obveze mogu se nametnuti velikim, ali ne moraju poremetiti uzbuđenje i duboku intimnost koji su vam sada dostupni. Predlaganje spontane mini avanture s partnerom samo može potaknuti čarobni odnos prije nego što dan prođe.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Vaše obveze i obveze mogle bi učiniti da se vaš ljubavnik danas osjeća gotovo napuštenim. Položaj planeta može vas previše zaokupiti detaljima i zadacima – iako projicirate električni magnetizam na svoj glavni stisak. Ako odlučite prekinuti svoju rutinu slanjem neobičnih poruka, mogli bi učiniti čuda kako biste pokazali koliko ih cijenite. Pobjegnite od muke što je prije moguće i iznenadite ih ružom ili neočekivanom rezervacijom za večeru. Završite dan romantikom.

 

DJEVICA

Pripremi se za popravak odnosa. Počevši od danas, Sunce obasjava nevidljive dijelove vaše psihe, pomažući vam da vidite svoje partnerske obrasce onakvima kakvi jesu. Sada se možete riješiti starih navika, jer ste magnetski privučeni iskustvima koja proširuju um s drugim. Učiniti nešto izvan norme maksimalno će iskoristiti rastuću strast tijekom dana i može dovesti do duboke povezanosti. Isprobajte jednostavnu promjenu poput spavanja na suprotnim stranama kreveta – još bolje, čitajte erotiku naglas i vidite kamo vodi!

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Februar: OVOM znaku će konačno LJUBAV BITI UZVRAĆENA, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top