Dolaze BEZBRIŽNI DANI za OVE zodijake – konačno će RIJEŠITI PROBLEME, a novih NEĆE IMATI

Dolaze BEZBRIŽNI DANI za OVE zodijake – konačno će RIJEŠITI PROBLEME, a novih NEĆE IMATI

10 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda vas muče neke brige. Možda imate financijske probleme ili manje zdravstvene pritužbe. Ne dopustite da vas to sruši. Imate unutarnje resurse da to prevladate. Iako se zbog trenutnog stanja osjećate sumorno, optimizam će vam se uskoro vratiti. Do tada se pouzdajte u druge vrijednosti, kao što su ljubav, prijateljstvo i vjera.

 

 

BIK

Možda ćete se osjećati pomalo mrzovoljno i tromo, kao da imate energetski manjak. Ali današnje opresivno raspoloženje također će dati objektivnost i realnost svakom ispitivanju onoga što se događa u vašem životu. Na primjer, svaka stvar koja ne izazove vaš entuzijazam vjerojatno je zbog nekih promjena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Raspoloženje je danas pomalo depresivno. Da možete, otjerali biste svakoga tko vam pokuša postaviti prepreke na putu. Ili biste možda radije sami otišli! Dan pred nama je dobar za realističan test vode. Što mislite, koliko daleko možete ići sa svojim individualnim potencijalom, emocionalno i profesionalno?

 

 

RAK

Odlučili ste sami sebi zazviždati! Odjednom je očito da ne nastupate onako dobro kako biste trebali biti. Vrijeme je da pokrenete svoju samodisciplinu. Možete promijeniti svoje metode rada, pažljivije planirati svoj novac ili diverzificirati svoje aktivnosti. Možda ćete reorganizirati svoj radni tim. Dostupna su vam razna rješenja.

 

 

LAV

Karijera ili obitelj? Društveno priznanje ili osobno zadovoljstvo? Možda ćete se osjećati rastrgano između dva pola i veći dio dana provesti tražeći odgovore na takva pitanja. Sada pokušavate zadržati sve osnove pokrivene, ali umor koji osjećate u ovakvim danima je nagovještaj da trebate napraviti neke mudre, realne promjene za budućnost.

 

 

DJEVICA

Morat ćete se nositi s nekim unutarnjim i vanjskim sukobom. Često ste toliko sretni što ste izgubljeni u svojim snovima da se zapravo ne usredotočite na ono što se događa u stvarnom svijetu. Ali danas vas bezobrazno probude zvona za uzbunu koja se odnose na posao ili financije. Beskorisno je paničariti. Naučili ste da bijeg samo pogoršava situaciju.

VAGA

Vaše legendarno nestrpljenje izigrava vas. Previše ste u žurbi. Možda ste promijenili stvari izvana, ali niste promijenili ono što zapravo jeste. Oduprite se iskušenju da sve pometete i počnete ispočetka. Da jeste, za nekoliko mjeseci vratili biste se tamo gdje ste počeli. Razmislite o boljem pristupu.

 

 

ŠKORPIJA

Znate biti malo tvrdoglavi i čini se da ste u procesu da date divnu demonstraciju toga. Možete biti malo spori kada se trebate kretati, ali kada jednom počnete, jako vas je teško natjerati da se zaustavite! Ipak, nema ništa strašno teško napraviti potrebne prilagodbe. Morate si dati vremena.

 

 

STRIJELAC

Možda se osjećate kao da više ne možete istraživati ​​svoje unutarnje osjećaje, ali morate ustrajati. Imate ogromnu sposobnost da duboko zakopate probleme i možete ići kroz život nesvjesno surfajući na njima. Istina je da vam ova strategija omogućuje da ostanete dobro raspoloženi. Ali možda nikada nećete biti tako dobro raspoloženi da ste duboko sretni. Ne biste li se složili?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

U procesu ste promjene smjera u svom profesionalnom životu. Ovo se ne može učiniti za jedan dan. Ponekad je bolno. Stvari će se odvijati sporo i zahtijevat će da razmislite i iskreno se suočite sa sobom. Nemojte bježati čak i ako ste u iskušenju da to učinite. Vjerujte da niste daleko od svog cilja.

 

 

VODOLIJA

Danas ćete morati pokazati svoju izdržljivost. Mnogo se traži od vas i nemate izbora nego dati doprinos koji se od vas očekuje. Ne postoji način zaobići. Vi ste ključni igrač u događajima koji se vrte oko vas. Sigurno ste primijetili. Koliko god željeli otići na godišnji odmor, sada to ne možete.

 

 

RIBE

Možda imate neke vrlo dobre ideje koje se odnose na vaše profesionalno područje, ali ih u potpunosti vladate? Ako ne, prihvatite činjenicu da još uvijek možete učiti od tečajeva ili stručnjaka u svom području. Neće vas ubiti da budete malo vođeni. Prestanite sumnjati ili kritizirati ono što vam drugi predlažu.