DJEVICA je čovjek OGROMNOG SRCA, ali VIŠE NE DOZVOLJAVA NIKOME da ISKORIŠTAVA NJEZINU DOBROTU, jer ju je to SKUPO KOŠTALO!!

Da djevica pokaže sebičnost i da misli samo na sebe, onda bi njezin život bio med i mlijeko. No ona to nikada ne čini jer uvijek pomaže drugima i misli o drugima. Djevica je plemenita i dostojanstvena. Nije naivna, ona uvijek svima uzvrati baš onako kako su i zaslužili.

Bez obzira na njenu dobrotu, ona vrlo dobro zna uzvratiti i onima koji su iskoristili njezinu dobrotu. Djevica je u potpunosti neiskvarena osoba. Kod nje ne postoji niti mržnja niti zavist, ona je tu za svakoga i svakome je u stanju pomoći koliko god može. Ona svima želi sreću, a oni koji ju imaju pored sebe, možemo slobodno reći da su pravi sretnici.

Te osobe koje imaju djevicu kraj sebe znaju da imaju pravi mali raj u svojem srcu. Znaju da imaju osobu koja ih nikada neće izdati, prevariti ili im nanijeti bol. Djevica pomaže svima, no i kod nje postoji granica. Ukoliko shvati da od nje tražite pomoć, a to možete i sami napraviti, tada nemojte očekivati pomoć.

Djevica pomaže onima koji su bespomoćni i koji sami sebi ne mogu pomoći. Kada shvati da se neka osoba ne mijenja i da ostaje ista, ona toj osobi djevica pokaže neke stvari po svojoj zasluzi. Na taj način ona pomaže drugima, kako bi shvatili u čemu griješe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zbog toga su joj mnoge osobe i zahvalne. Mnogi su mislili da će zauvijek moći koristiti dobrotu djevice, no to je zabluda. U svemu postoji neka granica, pa i u tome. Kada se Djevica…

Nastavak na idućoj stranici…

DJEVICA je čovjek OGROMNOG SRCA, ali VIŠE NE DOZVOLJAVA NIKOME da ISKORIŠTAVA NJEZINU DOBROTU, jer ju je to SKUPO KOŠTALO!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top