DJEVICA je čovjek OGROMNOG SRCA, ali VIŠE NE DOZVOLJAVA NIKOME da ISKORIŠTAVA NJEZINU DOBROTU, jer ju je to SKUPO KOŠTALO!!

DJEVICA je čovjek OGROMNOG SRCA, ali VIŠE NE DOZVOLJAVA NIKOME da ISKORIŠTAVA NJEZINU DOBROTU, jer ju je to SKUPO KOŠTALO!!

8 veljače, 2023 0 By Admin

Da djevica pokaže sebičnost i da misli samo na sebe, onda bi njezin život bio med i mlijeko. No ona to nikada ne čini jer uvijek pomaže drugima i misli o drugima. Djevica je plemenita i dostojanstvena. Nije naivna, ona uvijek svima uzvrati baš onako kako su i zaslužili.

Bez obzira na njenu dobrotu, ona vrlo dobro zna uzvratiti i onima koji su iskoristili njezinu dobrotu. Djevica je u potpunosti neiskvarena osoba. Kod nje ne postoji niti mržnja niti zavist, ona je tu za svakoga i svakome je u stanju pomoći koliko god može. Ona svima želi sreću, a oni koji ju imaju pored sebe, možemo slobodno reći da su pravi sretnici.

Te osobe koje imaju djevicu kraj sebe znaju da imaju pravi mali raj u svojem srcu. Znaju da imaju osobu koja ih nikada neće izdati, prevariti ili im nanijeti bol. Djevica pomaže svima, no i kod nje postoji granica. Ukoliko shvati da od nje tražite pomoć, a to možete i sami napraviti, tada nemojte očekivati pomoć.

Djevica pomaže onima koji su bespomoćni i koji sami sebi ne mogu pomoći. Kada shvati da se neka osoba ne mijenja i da ostaje ista, ona toj osobi djevica pokaže neke stvari po svojoj zasluzi. Na taj način ona pomaže drugima, kako bi shvatili u čemu griješe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zbog toga su joj mnoge osobe i zahvalne. Mnogi su mislili da će zauvijek moći koristiti dobrotu djevice, no to je zabluda. U svemu postoji neka granica, pa i u tome. Kada se Djevica…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2