Buran ljubavni život će biti kroz ova 3 dana – nekome se vraća BIVŠA LJUBAV,  a netko će započeti vezu sa osobom ZA KOJOM ČEZNE!

Buran ljubavni život će biti kroz ova 3 dana – nekome se vraća BIVŠA LJUBAV, a netko će započeti vezu sa osobom ZA KOJOM ČEZNE!

5 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovih dana biste trebali pokušati utvrditi kako se stvarno osjećate u vezi s vašim posljednjim partnerom ili ljubavnim interesom. Ako ste neko vrijeme imali pomiješane osjećaje, odvojite malo vremena da razmislite o tome što vas točno muči. Možda je to samo manji problem koji se pretjerao, stvarajući osjećaj otuđenosti.

 

 

BIK

Bilo bi vam dobro ako iskoristite svaku priliku da izrazite kako se osjećate u vezi svoje trenutne veze. Nije često da dobijete priliku detaljno razgovarati o određenim pitanjima koja mogu dovesti do osjećaja odvojenosti. Imate puno toga za raspraviti. I svakako je vrijedno truda, jer vaše partnerstvo (trenutačno ili buduće) još uvijek ima dosta kilometraže u sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Današnji dan donosi priliku da razgovarate o svom putu u taj poseban odnos. Vi sigurno znate s riječima i svakako biste to trebali iskoristiti do kraja. Samo nemojte ići preko vrha. Možda ćete otkriti da morate povući nešto od onoga što ste već rekli kada otkrijete da objekt vaše privlačnosti ipak ima nekoliko mana i nedostataka.

 

 

RAK

Nema smisla gubiti veliku priliku da podijelite kako se osjećate s tom osobom. Izaći ćete iz svoje ljuske. Međutim, nema potrebe da ih odmah verbalno udarate dubinom svoje strasti. Samo dopustite svom partneru (sadašnjem ili budućem) da pogleda u vaše divne tekuće oči i neka vaš povratni pogled izrazi kako se osjećate. Ipak, nemojte sve pokvariti tako što ćete briznuti u plač!

 

 

LAV

Danas je dobra prilika za vas i voljenu osobu da proširite krug prijatelja. Vaš društveni život će vjerojatno zaživjeti. Možda oboje osjećate da vas vaša sadašnja društvena skupina u posljednje vrijeme ograničava. Budite hrabri i otvoreni za nove prilike, jer one mogu dovesti do nevjerojatnih novih veza koje će vam dobro poslužiti.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da se odmorite od uobičajenog rasporeda kažnjavanja, a zatim odlučite gdje biste željeli otići na večer zabave ako je moguće. Prekinite sva svoja uobičajena pravila i pomaknite se izvan granica koje vas drže vezane za ograničen društveni krug. Postoji cijeli uzbudljiv svijet koji treba istražiti.

VAGA

Ovih dana će vam se otvoriti nekoliko zanimljivih vrata, posebno u ljubavnom i romantičkom smislu – AKO se odlučite otići negdje drugačije i eventualno edukativno. Ako je moguće, isprobajte mjesto gdje možete naučiti nešto novo i fascinantno, jer tamo možete upoznati osobu koja vam se sviđa na mnogo različitih i zanimljivih razina. Nemojte biti sramežljivi – krenite.

 

 

ŠKORPIJA

Jednom u životu možete srušiti taj duboki i zagonetni zid tišine koji vas obično okružuje gdje god da krenete. Opustite se i ne gledajte na svaku osobu koja vam priđe kao na potencijalnog neprijatelja. Doista možete razgovarati otvorenije i slobodnije, a da ne morate igrati one igre moći u kojima obično briljite. Uživat ćete biti uključeni.

 

 

STRIJELAC

Ovih dana možete upoznati tu posebnu osobu dok ste u lokalnoj teretani ili se bavite nekim sportom, ako je moguće. Što god radili, nemojte ostati unutra i gledati televiziju. Iskoristite energiju dana kao idealnu priliku da se pokažete, probijete nekoliko barijera i impresionirate nekoga svojom vještinom, otvorenošću i odličnim smislom za humor.

 

 

JARAC

Vi i voljena osoba kušat ćete prijeko potrebnu dozu humora. Ako u vašoj vezi već neko vrijeme nedostaje osjećaj topline i zajedničkog smijeha, iskoristite ovu predivnu priliku da se, ako je moguće, nađete s prijateljima i učinite sve da se nasmijete! To će bez kraja poboljšati sve aspekte vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Ovo je prekrasan dan za dogovaranje druženja s bliskim prijateljima, ako je moguće, ali i za odvažavanje pozvati nekoga posebnog s kim već neko vrijeme tiho flertujete. Otvorenost, toplina i dijeljenje od srca do srca su sve u ponudi. Recite toj osobi što osjećate prema njoj i gledajte kako se barijere između vas ruše, a ljubav zauzima njihovo mjesto.

 

 

RIBE

Ovih dana ćete se, ako je moguće, dobro zabaviti na malom društvenom skupu. Razgovarajte s onima koje se inače ne biste trudili upoznati. To bi moglo otvoriti vrata novim interesima, a u konačnici i novom odnosu. Rizikujući i usuđujući se otvoriti svoje srce nekom novom, postižete veći napredak nego što ste već neko vrijeme.