BLIZANCI su pravi ljudski biseri. Ne razumiju ljude koji mrze. Ne žele trovati svoju čistu dušu mržnjom.

BLIZANCI su pravi ljudski biseri. Ne razumiju ljude koji mrze. Ne žele trovati svoju čistu dušu mržnjom.

8 veljače, 2023 0 By Admin

BLIZANCI su pravi ljudski biseri. Ne razumiju ljude koji mrze. Ne žele trovati svoju čistu dušu mržnjom. Oprost im nije stran. U njihovoj duši i srcu, mjesta ima samo za mir i dobro.

 

Blizanci su nevjerojatno dobre osobe, pravi ljudski biseri. Njihova dobrota i duša je veličanstvena. Nikada nikome neće nauditi, uvijek će se truditi maksimalno pomoći svim osobama koje poznaju. Vrlo često će pomoći potpunim strancima, bez ikakvih uvjeta, samo zato što su takvi po prirodi. Krasi ih velika iskrenost i želja za bezuvjetnom ljubavlju, jer smatraju da na svijetu samo ljubav postoji.

Mržnja im je potpuno strana i ne razumiju kako netko može mrziti nekoga. Oni ne žele svoju čistu dušu trovati mržnjom. U njihovoj duši i srcu nema mjesta za mržnju.  Vrlo rijetko se znaju naljutiti na nekoga, ali za to mora postojati jako dobar razlog. Vrlo brzo ih ta ljutnja prođe, jer uvijek u drugima traže ono najbolje a zanemaruju njihove nedostatke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Takvi su i u ljubavi. Maksimalno od sebe daju a zauzvrat ne traže ništa. Ali im ljudi na njihovu dobrotu uvijek uzvraćaju na lijep način. Vrlo su vjerni partneri i nikada neće prevariti u vezi. Lako se zaljubljuju i nastoje vezu održati. Ljubav im je sveta i sve bi dali za nju. Preći će preko svakakvih nesuglasica i svađa u vezi i uvijek će krivicu svaliti na sebe. Jako su…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2