Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. februar

7 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vi danas imate sreće u ljubavi jer ste se maknuli s puta i to je, nekako, pustilo ljubav unutra. Toliko dugo ste se držali te fasade; znaš, onaj u kojem si ti hladna, ali ‘sek*i’ Vaga koja zuri i duri se, ali nikome ne da svoje srce. A onda se to promijeni, na vaše veliko iznenađenje.

Danas, za vrijeme Merkura u Vodenjaku, vidjet ćete da vas ljubav nije zaboravila i da su romantika i intimnost vaše pravo rođenjem kao i svima drugima. Današnji dan daje vam ideju da je u redu biti dio ljudske rase i da je ljubav stvarna i dostupna. Da, ti, Vaga. Ti si taj koji je danas voljen. Poželite mu dobrodošlicu i pustite ga da diše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Iako bi tjedan općenito mogao iskušati vaše strpljenje i staviti vas na kušnju, uvidjet ćete da je danas, bolji nego jučer. Primijetit ćete da ako postoji jedno područje koje ostaje snažno, istinito i prekrasno, to je vaša romantična veza. Shvatit ćete da ste na današnji dan, ako je ljubav sve što imate, najbogatija osoba na svijetu.

Tijekom ovog dana može vas mučiti ovo ili ono, ali misli o vašoj osobi spasit će stvar; niste shvaćali koliko su vam važni, a za vrijeme Merkura u Vodenjaku vidjet ćete da vam je ta osoba daleko vrednija od bilo koga drugoga. Pa što ako je posao užasan – imate svoj boo kod kuće, a što bi drugo moglo biti važno?

Stranice: 1 2