OVAJ znak će započeti VEZU sa PRIJATELJEM, dok će se u vezu OVOG znaka umiješati treća osoba; hoće li ih uspjeti rastaviti… saznajte!

OVAN

Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate nelagodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti će spreman razgovarati s vama o njima.

 

 

BIK

Onaj koga ste čekali je blizu! Sanjali ste o mnogim fantazijama koje ćete ovih dana moći pretvoriti u stvarnost! Bit ćete intenzivno uključeni u ovu aferu i ona će trajati dulje nego inače. Možda ćete morati propustiti druge prilike u životu za bolje izglede kako biste ostali u ovoj vezi!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Bliski prijatelj bi ovih dana mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda ne verbalno, nego kroz akcije. Može biti vrlo suptilno. Budite svjesni takvih stvari. Velika je vjerojatnost da se prijateljstvo razvije u romantičnu vezu. Nemojte se odmah obvezati. Možda je to zaljubljenost. Dakle, pričekajte još znakova.

 

 

RAK

Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

 

LAV

Ovih dana vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav jedno prema drugome. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Šanse su da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili tražiti.

 

 

DJEVICA

Postoji treća osoba koja će se danas pokušati umiješati u vaš ljubavni život. Na vama je koliko će uspjeti. Ako slušate što ima za reći i ako ste pod utjecajem toga, vašu romansa može pogoditi prilično kameni dio. S druge strane, ne obraćanje pažnje na osobu izvana može pomoći u jačanju vašeg odnosa.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVAJ znak će započeti VEZU sa PRIJATELJEM, dok će se u vezu OVOG znaka umiješati treća osoba; hoće li ih uspjeti rastaviti… saznajte!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top