Naizgled sasvim obični dani OVIM znacima će se pretvoriti u NAJLJEPŠE i NAJSRETNIJE DANE u ŽIVOTU!

Naizgled sasvim obični dani OVIM znacima će se pretvoriti u NAJLJEPŠE i NAJSRETNIJE DANE u ŽIVOTU!

9 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Vrijeme nije baš povoljno za romantične aktivnosti i veze će vjerojatno zaglaviti u kolotečini. Međutim, bračni parovi možda uz malo truda mogu obnoviti svoju romansu koja blijedi. Možda osjećate da vam ljubav nameće prezahtjevne odgovornosti, ali morate biti strpljivi i tolerantni da biste se mogli izdići iznad ove privremene iritacije.

 

 

BIK

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Ovih dana ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da finalizirate odluku koja vas zbunjuje već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi mogla bi ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu čak dolaziti od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je čvrsto stati jedni uz druge protiv svih.

 

 

RAK

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš je partner u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

 

LAV

Možda ćete biti silno prisiljeni postati dio romantične drame tuđih života! Izbjegnite to odmah! A ako ne možete onda nemojte zauzimati nijednu stranu, samo budite neutralni dajući savjete objema suprotstavljenim skupinama! Odvojite vrijeme da isplanirate nešto novo i senzualno za sebe!

 

 

DJEVICA

Ovo je vrijeme za uživanje u laganoj strani odnosa. Uvijek ste bili ozbiljne naravi, ali sada previše razmišljate o svojim vezama. Prestanite tražiti skrivena značenja i dublje implikacije u svemu. Umjesto toga, izađite na bezbrižno zezanje i jednostavno uživajte u dobrom provodu. Nemojte dopustiti da pritisak odgovornosti i očekivanja izvuče svu zabavu iz vaših odnosa.

VAGA

Zvijezde su se poravnale kako bi vam pomogle da upoznate osobu svojih snova. On/ona će biti avanturistički nastrojen i s dobro razvijenim smislom za humor. Možda niste zamislili nekoga baš ovakvog, ali on/ona će se vrlo približiti onome što želite. Stoga, svakako izrazite svoju naklonost i dajte nagovještaj o svojim osjećajima.

 

 

ŠKORPIJA

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

 

STRIJELAC

Dani su savršeni da ispravite sve probleme koji su se u posljednje vrijeme javljali u vašoj vezi, ali vi ste ti koji morate napraviti prvi korak. Morate ostaviti po strani svoj ponos i uzeti stvari u ruke. U suprotnom, vaš odnos ide prema prilično kamenitoj vožnji. Vaš će partner biti otvoren za prijedloge koje date danas.

 

 

JARAC

Morate promijeniti svoju rutinu ako želite uhvatiti korak s nekim drugim zanimljivim, vaša će veza ponovno dosegnuti istu dosadnu razinu! Morate se promijeniti iznutra da biste unijeli veliku promjenu u svoj ljubavni život! Nećete imati pojma kako stvari mogu postati uzbudljive ako se odijete drugačije!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Tvoja stara draga pokušava biti nova. Morate joj dati priliku i cijeniti njene napore da pomire razlike između vas dvoje! Međutim, neka bude potpuno svjesna pogrešaka koje je počinila u prošlosti i da joj više nije dopušteno ponavljati iste.

 

 

RIBE

Boginja Sunčevog sustava i planeti koji donose osjećaj njegovanja danas sjaje u vašem znaku. Dajte svojoj ljubavi osjećaj utjehe. Neka se vaša ljubav osjeća važnom. Planetarni položaji će zaštititi vaš ljubavni život. Savršeno je vrijeme za uživanje u slavi ljubavi. Ovih dana ćete možda dobiti malo osobnog i intimnog vremena jedno s drugim.