Naizgled sasvim obični dani OVIM znacima će se pretvoriti u NAJLJEPŠE i NAJSRETNIJE DANE u ŽIVOTU!

OVAN

Vrijeme nije baš povoljno za romantične aktivnosti i veze će vjerojatno zaglaviti u kolotečini. Međutim, bračni parovi možda uz malo truda mogu obnoviti svoju romansu koja blijedi. Možda osjećate da vam ljubav nameće prezahtjevne odgovornosti, ali morate biti strpljivi i tolerantni da biste se mogli izdići iznad ove privremene iritacije.

 

 

BIK

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Ovih dana ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da finalizirate odluku koja vas zbunjuje već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi mogla bi ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu čak dolaziti od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je čvrsto stati jedni uz druge protiv svih.

 

 

RAK

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš je partner u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

 

LAV

Možda ćete biti silno prisiljeni postati dio romantične drame tuđih života! Izbjegnite to odmah! A ako ne možete onda nemojte zauzimati nijednu stranu, samo budite neutralni dajući savjete objema suprotstavljenim skupinama! Odvojite vrijeme da isplanirate nešto novo i senzualno za sebe!

 

 

DJEVICA

Ovo je vrijeme za uživanje u laganoj strani odnosa. Uvijek ste bili ozbiljne naravi, ali sada previše razmišljate o svojim vezama. Prestanite tražiti skrivena značenja i dublje implikacije u svemu. Umjesto toga, izađite na bezbrižno zezanje i jednostavno uživajte u dobrom provodu. Nemojte dopustiti da pritisak odgovornosti i očekivanja izvuče svu zabavu iz vaših odnosa.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Naizgled sasvim obični dani OVIM znacima će se pretvoriti u NAJLJEPŠE i NAJSRETNIJE DANE u ŽIVOTU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top