LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Februar: Bika će ljubav šokirati, Vaga će upoznati posebnu osobu, Strijelcu stiže neočekivano…

OVAN

Ljubavni horoskop: Položaj planeta ukazuje na to da, iako želite doći do strastvene faze trenutne veze, samo ćete morati pričekati. Osoba s kojom ste povezani treba se zagrijati za ideju da postane duboko intimna s vama. Mora poraditi na tome neko vrijeme i prilagoditi svoje emocionalne brojčanike dok ne osjeti da je  spremna da se nose s tim.

 

BIK

Stvari možda neće ići posve kako je planirano danas, s sadašnjom astralnom konfiguracijom. Iznenađenja, posebno vezana uz vaš ljubavni život, svakako su na dnevnom redu. Možda bi prvi veliki šok mogao biti kada otkrijete da netko, za koga morate priznati da ste ga u posljednje vrijeme uzimali zdravo za gotovo, odjednom učini nešto da shvatite da ima više vatre u sebi nego što ste mislili. Bolje pripazi!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Današnja astralna konfiguracija donosi vam priliku da steknete svježe uvide u način na koji vodite svoje odnose. Iako ste možda nedavno prolazili kroz fazu čiste strasti, shrvani svojim posljednjim osvajanjem, niste imali puno vremena da se povučete i istinski procijenite situaciju. Ovo je velika šansa, stoga je nemojte propustiti, jer morate nešto razumjeti.

 

RAK

Imate priliku puno bolje upoznati nekoga, i to u onom sportskom ambijentu u kojem vam se takav vrti. Položaj planeta ukazuje na to da, iako oboje smatrate jedno drugo privlačnim, također ste svjesni da oboje morate čekati svoje vrijeme i dublje se upoznati prije nego što uđete u vezu. Vrijedit će čekati!

 

LAV

Ljubavni horoskop: Današnji položaj planeta omogućuje vam da unaprijed isplanirate topao i zavodljiv scenarij kako biste bili sigurni u konačni uspjeh. Možda ste se pitali kako privući ovaj nagradni ulov, kada ste iznenada nagrađeni odgovorom. Sve što sada trebate je prava odjeća i savršena atmosfera. Prirodna kemija među vama sigurno će učiniti ostalo.

 

DJEVICA

Ponekad je zaista potreban malj za razbijanje oraha, jer neki orasi mogu imati izuzetno tvrdu ljusku. Sadašnja astralna konfiguracija ukazuje na to da danas možete imati upravo ovu dilemu u vezi s problemom u trenutnoj vezi. Međutim, čini se da sudbina igra ulogu u odlučivanju koliko je zapravo udarac velik i snažan. Problem se sigurno neće htjeti motati okolo.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Februar: Bika će ljubav šokirati, Vaga će upoznati posebnu osobu, Strijelcu stiže neočekivano…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top