LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Oktobar: Bika će ljubav šokirati, Vaga će upoznati posebnu osobu, Strijelcu stiže neočekivano…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Oktobar: Bika će ljubav šokirati, Vaga će upoznati posebnu osobu, Strijelcu stiže neočekivano…

15 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Položaj planeta ukazuje na to da, iako želite doći do strastvene faze trenutne veze, samo ćete morati pričekati. Osoba s kojom ste povezani treba se zagrijati za ideju da postane duboko intimna s vama. Mora poraditi na tome neko vrijeme i prilagoditi svoje emocionalne brojčanike dok ne osjeti da je  spremna da se nose s tim.

 

BIK

Stvari možda neće ići posve kako je planirano danas, s sadašnjom astralnom konfiguracijom. Iznenađenja, posebno vezana uz vaš ljubavni život, svakako su na dnevnom redu. Možda bi prvi veliki šok mogao biti kada otkrijete da netko, za koga morate priznati da ste ga u posljednje vrijeme uzimali zdravo za gotovo, odjednom učini nešto da shvatite da ima više vatre u sebi nego što ste mislili. Bolje pripazi!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Današnja astralna konfiguracija donosi vam priliku da steknete svježe uvide u način na koji vodite svoje odnose. Iako ste možda nedavno prolazili kroz fazu čiste strasti, shrvani svojim posljednjim osvajanjem, niste imali puno vremena da se povučete i istinski procijenite situaciju. Ovo je velika šansa, stoga je nemojte propustiti, jer morate nešto razumjeti.

 

RAK

Imate priliku puno bolje upoznati nekoga, i to u onom sportskom ambijentu u kojem vam se takav vrti. Položaj planeta ukazuje na to da, iako oboje smatrate jedno drugo privlačnim, također ste svjesni da oboje morate čekati svoje vrijeme i dublje se upoznati prije nego što uđete u vezu. Vrijedit će čekati!

 

LAV

Ljubavni horoskop: Današnji položaj planeta omogućuje vam da unaprijed isplanirate topao i zavodljiv scenarij kako biste bili sigurni u konačni uspjeh. Možda ste se pitali kako privući ovaj nagradni ulov, kada ste iznenada nagrađeni odgovorom. Sve što sada trebate je prava odjeća i savršena atmosfera. Prirodna kemija među vama sigurno će učiniti ostalo.

 

DJEVICA

Ponekad je zaista potreban malj za razbijanje oraha, jer neki orasi mogu imati izuzetno tvrdu ljusku. Sadašnja astralna konfiguracija ukazuje na to da danas možete imati upravo ovu dilemu u vezi s problemom u trenutnoj vezi. Međutim, čini se da sudbina igra ulogu u odlučivanju koliko je zapravo udarac velik i snažan. Problem se sigurno neće htjeti motati okolo.

VAGA

Ljubavni horoskop: Ovo bi mogla biti odlična prilika da upoznate neke divne nove ljude, među kojima bi mogao biti netko poseban koji čeka samo vas. Položaj planeta danas vam pruža priliku za zabavu ili izlazak, što bi moglo biti vrlo plodno. Pobrinite se da budete radikalni i nekonformistički ja, kako biste ostvarili maksimalan učinak. Poslastica vas sigurno čeka.

 

ŠKORPIJA

Sadašnja astralna konfiguracija stavlja vas u svoju klasu. Ako je moguće da rođeni revolucionari prođu kroz vlastitu revoluciju, onda ćete to sigurno učiniti, posebno kada je u pitanju vaš trenutni odnos. Nakon mjeseci strpljivog pregovaranja i druženja čekajući da se stvari preokrenu, konačno odlučite sami napraviti potrebne promjene, a onda se pitate zašto vam je trebalo toliko vremena.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:   Današnji položaj planeta u vaš život unosi prekrasnu nijansu romantike, što je još ugodnije jer je niste očekivali. Na nekom okupljanju ili čak sportskom događaju mogli biste se naći predmetom tople i vrlo privlačne pažnje. Iako ovo možda neće postati ljubav vašeg života preko noći, postupno ćete otkriti koliko dijelite i koliko duboko se oboje osjećate.

 

JARAC

Možda se pitate što vas je danas snašlo, jer se čini da kozmos ima plan za vas, ali prvo treba nešto ukloniti kako bi se ostavio prostor za ono što dolazi. Sadašnja astralna konfiguracija znači da ste bili u muci da napravite neke velike promjene u trenutnoj vezi; možda će se dogoditi brže nego što ste se dogovarali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:   Za razliku od nekih snažnijih stvari koje su se događale u vašim vezama u posljednje vrijeme, današnji položaj nebeskih tijela potiče vas da usporite, uhvatite dah i malo zanesete. Danas, što se tiče trenutne ljubavne veze, možete prestati uznemiravati i biti u miru sa sobom, sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) i sa svojim trenutnim okolnostima. Neka vaš um bude mirno jezero!

 

RIBE

Možda biste željeli zadržati odvojen pogled na aferu u koju ste nedavno bili duboko upleteni. Sadašnja astralna konfiguracija osigurava da ćete dobiti određenu distancu između vas i osobe koja tako utječe na vas. Ovo je trenutno ključno, jer vam je stvarno potrebno vrijeme da procijenite svoj emocionalni status i odlučite je li cijeli ovaj problem pozitivan ili negativan u vašem životu.