HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Nekome će ovo biti NAJBOLJI DANI ikada!

OVAN

Fokus se trenutno stavlja na odnose i druge ljude, ali morate se držati zdrave ravnoteže jer ćete u suprotnom izgubiti energiju zanemarujući svoje osobne potrebe, fizičke i emocionalne. Odvojite dovoljno vremena za čitanje, slušajte glazbu i radite ono što vas opušta i pomaže vam da se osjećate smireno. Imajte strpljenja s onima koji nose duboke rane gdje god idu i strpljenja sa svojim. Proces ozdravljenja zahtijeva vrijeme i zahtijeva poštovanje i priznanje.

 

 

BIK

Toliko se stvari promijenilo u vama sa svim vanjskim, stalnim promjenama, i osjećate se kao da niste prestali vidjeti gdje trenutno stojite. Ne gubite iz vida svoju autentičnu osobnost, mjesto gdje vaša Duša boravi i osjetite istinitog sebe prije nego što se odigrate. Trenutno vam ne trebaju nikakvi sukobi. Stvari će postati nestabilne i potrebna vam je sigurna zona i čeka, spreman. Nemojte pretjerano trošiti ili pretjerivati ​​s onim što vaše tijelo nije spremno preuzeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čovjek koji je izumio šivaći stroj Singer imao je više od 20 djece u Velikoj Britaniji, Francuskoj i SAD -u. Ne znate priču iza stvari koje smatrate korisnima, a više bi vam informacija moglo pomoći da očistite zrak i u narednim danima budete još produktivniji.
Mudro je pričekati neko vrijeme prije nego što skočite u vatru. Strastveni su potezi mogući, no trebali bi barem u ovom trenutku biti u kontroliranim postavkama i bez prevelikog rizika.

 

 

RAK

Strahovi bi mogli preuzeti vlast, a neka osjetljiva pitanja koja bi trebala donijeti emocionalnu slobodu mogla bi postati previše za podnijeti. Koliko god žudjeli za promjenama, isto tako žudite za stabilnošću i stvarima u svom životu zbog kojih se osjećate sigurno i podržano na svakom koraku.
Ne odbacujte priliku da postanete stabilniji samo zato što su vaše želje mnoge. Umjesto toga, počnite povezivati ​​točke i pokušajte pronaći ravnotežu između vlastitih želja.

 

 

LAV

Bilo bi pametno razmišljati o stvarima iz prošlosti koliko god vam je potrebno, ali pazite da ne završite u emocionalnoj rupi za koju se čini da nema vrata. Iako su neki problemi nevidljivi ili ih okolina ne razumije dobro, oni nisu tu da definiraju vas ili vaš cijeli put. Emocionalni izazov trenutno je dubok. Rješenja zahtijevaju više vremena i nježan pristup sebi, bez obzira na vanjska očekivanja ili mišljenja.

 

 

DJEVICA

Samo 2% ljudi na svijetu ima zelene oči. Iako ste smanjili svoja očekivanja i vidjeli male šanse da se nešto dogodi, još uvijek ste vezani željom i ne vidite kako osloboditi snažne emocije koje vas vežu za ciljeve koji su vam se činili nadohvat ruke.
Vrijeme je da se okrenete drugoj budućnosti, onoj koja je više usklađena s vašim stvarnim emocionalnim potrebama i vašim autentičnim karakterom. Možda imate mnogo veće ideale od onih za koje ste mislili da ih stvarate.

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Nekome će ovo biti NAJBOLJI DANI ikada!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top