Za OVE znakove samo će nebo biti granica! Ovo će biti njihovi najbolji dani unazad mnogo vremena…

OVAN

Osjećate se kao da ste proveli dovoljno vremena u situacijama u kojima se ne osjećate dobro. Način na koji se osjećate svaki dan ovisi o načinu na koji birate svoje svakodnevno okruženje i načine na koje ćete živjeti svoj život, stoga nemojte upasti u zamku čekanja da netko drugi učini sve to vrijednim truda.

Kako se povezujete s pravim ljudima, stvari počinju teći s puno manje problema na putu. S kim god da se susrećete, problemima treba pristupiti s obje strane kako bi se doista riješili.

 

BIK

Imate još puno toga za reći kako se u početku činilo, ali sada ste svjesni svoje potrebe da vas se razumije, odakle to dolazi i kamo će vas odvesti ako nastavite ganjati ono čega jednostavno nema. Ako kopate u praznom rudniku, male su šanse da ćete pronaći ono što tražite.

Promatrajte prije nego što slijepo vjerujete u bilo čije sposobnosti i kapacitete. Neki ljudi su samo savršena podrška u jednoj stvari da bi za drugu bili potpuno zatvorena vrata.

 

BLIZANCI

Zdrava motivacija može se pronaći u dalekoj inspiraciji i stvarima za koje ste emocionalno vezani. U svakom slučaju, pomoći će vam da se izrazite na papiru, u pisanju, slikanju ili glazbi, tako da možete sabrati svoje misli i zatvoriti svoje unutarnje dijaloge.

Neki problemi još neće biti prevladani, ali vidjeli ste što se krije s druge strane i više ne želite pristajati na ništa manje od onoga za čim vaše srce najviše žudi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Postojala je ideja da NASA na Mars pošalje rovere koji nalikuju loptama za plažu i može ih pokretati vjetar. Ne želite se prepustiti idejama koje bi mogle biti plodonosne ako se čine previše glupima ili kao da ne bi donijele rezultate koji su kontrolirani i prizemljeni.

Neke vaše brige mogu biti opravdane, ali to ne znači da biste trebali prestati sa svime što sada radite. Slijedite predosjećaj i zaštitite se od situacija u kojima se osjećate čudno.

 

LAV

Niste baš dobro razmislili o stvarima, ali ste spremni nositi se s bilo kakvim posljedicama, sve dok je situacija konačno pravedna i uredna. Čini se kao da ste uzeti zdravo za gotovo i više ne možete podnijeti bilo kakav oblik nepoštenja ili nepotrebne patnje od onih koji bi vas trebali duboko voljeti.

Suprotstavite se izborima onih koji u srcu nemaju najbolje namjere. Tuđa ljutnja ne definira vaše izbore ili smjer u životu.

 

DJEVICA

Postoji prijedlog japanske tvrtke da postavi solarne ploče na Mjesec i osigura čistu energiju za Zemlju. Možete razmisliti o inovativnim pristupima, ali trebali biste razmotriti sve detalje koji su uključeni u donošenje konačnog rješenja. Neki se ciljevi mogu postići samo pomnim planiranjem.

Život pred vama neće pobjeći i znate da se morate suočiti s određenim problemima da biste se oslobodili, ali spremni ste za izazov. Nemojte sumnjati u sebe i shvatite da imate dubinu i snagu za razvoj.

Nastavak na sljedećoj strani…

Za OVE znakove samo će nebo biti granica! Ovo će biti njihovi najbolji dani unazad mnogo vremena…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top