Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

6 veljače, 2023 0 By Admin

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan, pozitivna energija se pojačava u vašem romantičnom životu jer se asteroid Vesta pridružuje Jupiteru i Juno ovdje. Jupiter, planet obilja i Juno, asteroid koji upravlja brakom, donose pozitivne promjene u vaš ljubavni život.

Ali ovog tjedna, kako se Vesta, vladarica vaše unutarnje vatre i doma, pomiče u ovaj horoskopski znak, počet ćete vidjeti još više razvoja unutar vaše veze. Postoji određeno oklijevanje ili strah u napretku u vašoj vezi, pogotovo ako se čini da brzo napreduje. Dio ove astrologije pomaže vam, a ne samosabotira sreću koju ste toliko dugo tražili i gradili.

Uz sve ove planete u Ovnu, znaku koji vlada vašim romantičnim sektorom, to znači da važne stvari dolaze, a uz pionirsku energiju ovog vatrenog znaka, to će se dogoditi prilično brzo. Dopustite sebi da zgrabite ovu priliku i iskoristite to što se zvijezde slažu u vašu romantičnu korist. Umjesto da budete skeptični prema stvarima, okrenite se pozitivnom umjesto da vidite da se sve što ste oduvijek zaslužili konačno događa. Pobrinite se da vjerujete sreći više nego što sumnjate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Merkur, gospodar uma, vraća se u Vodenjaka ovaj tjedan, pomažući vam da autentičnije izrazite svoje snove i želje. To također pomaže da vaš partner bude u istom raspoloženju, što znači da će pronalaženje zajedničkog jezika i razumijevanja biti lakše.

Merkur vlada načinom na koji razmišljate i govorite o stvarima. Kada su u pitanju razgovori, potrebno vam je vrijeme da razmislite prije nego što budete spremni govoriti o nečemu, vjerujući da dolaze do vas iskreni osjećaji, a ne strahovi ili čak pokušaji da se zaštitite.

Dok se Saturn priprema napustiti vaš horoskopski znak, a područje vašeg doma i obitelji je osvijetljeno Uranom u Biku, Vesta, asteroid koji vlada ovim područjem vašeg života, prelazi u Ovna, donoseći važne i pozitivne razgovore.

Na rubu ste važnih razgovora o dijeljenju vašeg prostora. Bilo da se radi o potpunom useljavanju, zajedničkom provođenju vikenda ili čak nekom drugom dogovoru, dolazi do promjene u predanosti i prirodi vaše romantične veze.

To je pozitivno, ali čini se da imate neke negativne osjećaje koji uključuju dijeljenje prostora s kojima se prvo morate pozabaviti. Ako se radi o vremenu koje ste proveli sami ili o tome da budete sigurni da se više nećete izgubiti, dopustite sebi da razgovarate o tome kako vas ništa ne bi spriječilo da konačno zgrabite svu ljubav koju ste ikada željeli.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2