Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

6 veljače, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan ovog tjedna: subota, 11. veljače

Energija Vodenjaka vlada dijelom vašeg života koji upravlja samoizražavanjem i kreativnošću, s prelaskom Merkura u ovaj znak u nadolazećim danima to je prilika da izađete iz svih kolotečina u kojima ste bili.

Merkur vlada svim pitanjima misli i razgovora. Kako prelazi u Vodenjaka, postat ćete nadahnuti da dublje posjedujete svoju istinu i da dublje zakoračite u vlastito kreativno ja. Što ste više prirodno sami, to ćete više privlačiti ono što vam je namijenjeno.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan ovog tjedna: utorak, 7. veljače

Vesta je asteroid koji upravlja domom u kojem živite i domom u vama samima. U Ovnu ste nadahnuti da se više usredotočite na ono što zdravlje znači u vašem životu.

Energija Ovna upravlja svim pitanjima zdravlja koja uključuju mentalno, emocionalno, fizičko, pa čak i duhovno; i za sebe, pa čak i unutar veze. Ovo će predstavljati glavno ključno područje za vas dok učite da se tajna da imate ono što želite temelji isključivo na rastu i poboljšanju vašeg zdravlja.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan ovog tjedna: subota, 11. veljače

Merkur, vladar uma, ovog tjedna prelazi u znak Vodenjaka i pojačava potrebu da se stvari iznesu na vidjelo i razgovaraju o njima.

Merkur je planet koji upravlja načinom na koji razmišljate i govorite, dok energija Vodenjaka vlada vašim komunikacijskim sektorom, što znači da su u tjednu koji je pred vama razgovori duboko povezani s obiljem koje možete stvoriti. Nikad ne podcjenjujte snagu svojih riječi.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan ovog tjedna: srijeda, 8. veljače

Mjesec vlada vašim emocionalnim ja i istinom. Ovaj tjedan, dok provodi vrijeme u horoskopskom znaku Djevice, možete pronaći sreću unutar ovih osjećaja.

Naučiti potvrditi i poštivati svoje emocije važan je dio vašeg rasta, ovotjedna energija svemira pokazuje vam da dok to činite, počinjete otkrivati zlato koje tamo postoji. Nikada nemojte odbaciti osjećaj kao nevažan, pogotovo ako vam otkriva odgovor za kojim ste tragali.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan ovog tjedna: petak, 9. veljače

Mjesec u Vagi ovog tjedna nudi vam prekrasnu priliku da prigrlite sretne trenutke i obilje oko sebe.

Mjesec vlada vašim emocionalnim ja, dok Vaga pomaže da proširite svoj život na sve najbolje moguće načine. Kako se Mjesec kreće kroz ovaj horoskopski znak, dobit ćete poticaj samopouzdanja, što će vam omogućiti da se uhvatite u koštac sa svime što se pojavi i osjećate se na vrhu svijeta.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan ovog tjedna: utorak, 7. veljače

Već se dugo pripremate za ovu godinu i čak iako toga još niste svjesni, u vašem se životu događaju velike promjene.

Za samo nekoliko tjedana stelij u Ovnu pojavit će se u vašem sektoru vrijednosti obećavajući veliko unapređenje, povišicu ili neki drugi pothvat koji će na kraju imati veliku financijsku dobit. Iskoristite ovaj tjedan da se pripremite i osigurate da predstavljate sebe autentičnog u procesu.

Stranice: 1 2