LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Februar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

OVAN

Ljubavni horoskop: Odricanje od perfekcionizma i kontrole moglo bi biti upravo ono što treba vašoj vezi. Kratki izlet ili druženje u susjedstvu moglo bi izazvati uzbuđenje i romantiku. Sjetite se poslovice da “svaki posao, a bez igre, čini Jacka dosadnim dječakom”, stoga se danas opustite i provedite vrijeme s prijateljima i ljubavnikom. Kasnije, maženje kod kuće može donijeti intimnu povezanost i bliskost. Neka vam prijateljstvo, zabava i osjećaji budu prioritet.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Vaše su romantične težnje danas velike, i mogli biste osjećati dodatnu nadu u svom ljubavnom životu. Položaj planeta nadahnjuje vizionarske snove o tome što je moguće. Dijeljenje ovih naglas moglo bi vam pomoći da shvatite jeste li vi i partner uistinu na istoj stranici. Možda nekoliko detalja nije u redu, ali razgovor o stvarima može potaknuti vas i vaš odnos. Možete dodatno potaknuti značajnu vezu sa svojim ljubavnikom volontiranjem u lokalnoj zajednici.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Romantika cvrči od strasti, zadovoljstva i igre danas. Položaj planeta nadahnjuje vas i vašeg ljubavnika da se zakikotate od užitka. Ako ste slobodni, prijateljstvo bi sigurno moglo dovesti do više, a objekt vaše ljubavi uskoro bi mogao shvatiti da je otpor uzaludan. Hrabro pozivanje na uzbudljiv spoj ne samo da pokazuje vašu odvažnost, već također može potaknuti snažnu i duboku povezanost.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda ćete se osjećati distancirano od ljubavnih stvari, jer odgovornost, ugled i priznanje za i od drugih sada imaju prednost. Vaš partner može osjetiti da niste emocionalno angažirani. Međutim, postoje slatki trenuci koji vam mogu pomoći da uspostavite vezu, poput slanja pomalo sparne poruke svojoj voljenoj osobi ili dolaska kući s ružom među zubima kako biste ih nasmijali – što je danas najbolji lijek.

 

LAV

Za vas je natezanje između odgovornosti i romantike. Napetost je jaka. Međutim, budući da ste također privučeni da ugodite onima do kojih vam je stalo, razmišljajte izvan okvira i učinite oboje. Ispunite samo svoje najhitnije obveze, a zatim se olabavite. Iznenadite svog ljubavnika slatkim darom koji oduševljava njihova osjetila, prije nego što se odgurnete na strastvenu noć izlaska koja vas oboje zadivljuje.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Zapalili ste se da zaštitite one do kojih vam je stalo – posebno tu posebnu osobu. Njegovanje ljubavnika možda vam je na srcu, ali sada ga je moguće nadvladati. Dijeljenje vaših obično skrivenih težnji i slušanje ideja vaše drage može dovesti do strastvenog zajedništva. Prevladajte svoje odgovornosti, a zatim usmjerite svoju rastuću odlučnost i energiju da hrabro izrazite svoje unutarnje potrebe svojoj ljubavi.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Februar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top