DNEVNI HOROSKOP za 11. Oktobar: Ovaj dan nekome donosi nezapamćenu SREĆU i LJUBAV!

DNEVNI HOROSKOP za 11. Oktobar: Ovaj dan nekome donosi nezapamćenu SREĆU i LJUBAV!

9 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas će se pojaviti neki neočekivani i zahtjevni zadatak, ali ne brinite. Vrlo dobro ćete to podnijeti i uskoro ćete zaslužiti sve pohvale. To može biti veliki broj gostiju koji dolaze nenajavljeno ili vam šef preda zadatak u posljednjoj minuti. Kakva god bila situacija, moći ćete pozvati svoju pričuvu i prihvatiti se zadatka.

 

BIK

Dnevni horoskop: Vaš duh je oštar i nesalomiv i stoga se ne možete prepustiti nikakvoj kontroli. Nije potrebno ni to činiti! Radije širite ljubav i sreću među drugima i vratit ćete je dobrim mjerama. Pokušajte unijeti neke boje u svoj crno-bijeli radoholičarski radni život tako što ćete poduzeti kratka putovanja sa svojim kolegama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Samorefleksija je danas ključ. Možda ćete osjetiti nemir koji ne možete izraziti ili nezadovoljstvo, iako vam sve ide kako treba. Jedini način da se nosite s ovim osjećajem uznemirenosti je proći kroz tihi proces razmišljanja koji vam može pomoći da bolje razumijete sebe i pronađete učinkovit lijek.

 

RAK

Dobro ste se upoznali s novim stvarima u životu! Samo budite spremni suočiti se s izazovima koji vam se nalaze na putu. Budite spremni objasniti sve što vas pitaju. Vaši će napori dugo trajati i postaviti čvrste temelje za bolji napredak. Ne zaboravite se revitalizirati i razmaziti usred svega toga!

 

LAV

Danas vas vaš ego uzima u svoje ruke jer možete dopustiti svom egu da djeluje i razmišlja. Iz tog razloga se možda nećete vidjeti oči u oči s osobom na vlasti. Hoće li biti dobro ili loše, misao je koju morate nositi. Jedan savjet, danas slušajte svoju glavu. Budite taktični i diplomatski.

 

DJEVICA

Danas se osjećate mnogo otvorenije od onoga što inače radite. Ponašate se taktično već neko vrijeme i danas vam to može biti pomalo zagušljivo. Vjerojatno ćete danas izreći neugodnu istinu, a to neće svima dobro proći. Bolje je planirati neku samotnu aktivnost jer je malo vjerojatno da ćete danas modificirati svoje ponašanje kako bi odgovaralo drugima.

VAGA

Danas ćete posvetiti puno pažnje detaljima. Vjerojatno ćete biti uključeni u detaljno planiranje projekta i bit ćete vrlo temeljiti oko toga. Osjećate se vrlo marljivo i to će se odraziti na vaš posao. Za ovo ćete također zaraditi priznanje. Nalet kreativnosti obilježit će svaki aspekt vašeg dana.

 

ŠKORPIJA

Vaša društvena narav dovela je do mnogih prijatelja, ali nisu svi pouzdani. Morate malo dublje ispitati prije nego što danas odlučite vjerovati prijatelju. Danas ste vrlo bistre glave i vjerojatno ćete napraviti komplicirane planove koje ćete moći savršeno izvesti. Dovršite svoj nedovršeni posao danas i riješite zaostale.

 

STRIJELAC

Imate čist jezik i logičan um. Ali ova vaša sposobnost danas može patiti zbog vaše nesigurne prirode. Pokušajte ići s tokom umjesto da mu se suprotstavljate kao i uvijek. Iskustvo će vas naučiti puno vrijednijih lekcija koje zasićenje vašeg ega nikada ne može. Kasnije ćete biti opušteni i puni samopouzdanja.

 

JARAC

Uz malo strpljenja i strpljivosti, dan može biti vrlo produktivan za vas. Ali imati to strpljenje sada može biti najveći izazov. Činit će se da vrijeme uspori do puzanja i ništa se neće kretati dovoljno brzo da odgovara vašem raspoloženju. Ali ako pokušate požuriti proces, možete potpuno zabrljati svoj dnevni red. Pokušajte započeti dan s nekim umirujućim vježbama kako biste kontrolirali svoju energiju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

RIBE

Uživajte u komunikaciji, pa čak i u jednodnevnom izletu sa starim prijateljem i obitelji. U svom radu trebate se držati onih metoda koje su se u prošlosti pokazale korisnima. Bolje je danas ne započeti nikakve nove eksperimentalne stvari. Ako pokušavate dobiti posao ili projekt, držite se konvencionalnih metoda i snažno prodajte svoje ideje i sposobnosti i uspjeh će sigurno biti vaš.