CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: Nekome dolaze iznenađenja koja će pamtiti čitav život, a OVOG znaka će voljena osoba prevariti…

biti

OVAN

Sjećanja iz daleke prošlosti, možda još iz ranog djetinjstva, mogla bi vam se stalno pojavljivati ​​u svijesti. Možda ćete se osjećati jako glupo, plačući zbog bajke koju vam je baka pročitala kad ste imali pet godina, ali koliko god to bilo neugodno, to je zapravo pozitivan oblik oslobađanja. Stara bol iz prošlosti, čak i tako glupa kao ova, može vas zapravo ograničiti u vašoj trenutnoj situaciji. Pustite to i učite iz procesa.

 

 

BIK

Predmet koji cijenite, možda obiteljsko naslijeđe, mogao bi nedostajati. Nemojte paničariti. Vjerojatno je negdje u kući, iako je možda kliznula iza nečega ili je na to stavila hrpu drugih stvari. U svakom slučaju, to je među ostalim objektima. Previše bi ga, međutim, moglo učiniti nedostižnijim nego što bi trebao biti. Nastavite tražiti kada budete imali vremena i predmet će se vjerojatno pojaviti na vrlo čudnom mjestu!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste mogli igrati detektiva. Nešto ili netko, možda kućni ljubimac, je nestao u vašem susjedstvu i vi ćete biti vani predvodeći napad. Predmet vaše pretrage mogao bi se pokazati nedostižnim, ali vjerojatno se neće pokazati ništa lošijim zbog trošenja. Jedini oprez: kada tražite, ne gledajte predaleko. Što god tražite, vjerojatno nije više od blok ili dva od vas. Ostanite blizu kuće i sve bi trebalo biti dobro.

 

 

RAK

Brige o novcu koje vas muče mogle bi biti zalutane. Čini se da bi financijski put mogao privremeno postati malo težak, ali vjerojatno nije sve tako strašno kako se čini. Oslobodite se panike na trenutak i sjednite i zapravo pregledajte svoje brojke. Vjerojatno ćete otkriti da su pažljivo planiranje proračuna i malo stezanje pojasa sve što je potrebno da biste prošli. Možeš ti to.

 

 

LAV

Racionalno razmišljanje postaje zbrkano, jer se čini da vam se sve događa odjednom. Svi žele vaš savjet, puno ljudi treba usluge, a oni koji su na vlasti imaju nove zadatke za vas. Ostanite mirni i ne reagirajte tako što ćete biti kratki s ljudima. Igrajte se trijažnog časnika i prvo pomozite onima kojima je najpotrebnije. Upozorite ostale da možda nećete doći do njih. Tako se nećete izluditi. Drži se!

 

 

DJEVICA

Čudna komunikacija mogla bi doći od osobe koja ne ostavlja ime i čiji glas ne prepoznajete. Međutim, moglo bi zvučati važno i stoga bi vam moglo smetati tijekom ovih dana. Kako možete uzvratiti poziv kada ne znate tko je osoba? Nemojte se izluđivati. Ovo nije vrijedno muke. Ako je važno, osoba će nazvati. Zapamtite to dok se krećete kroz dan.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: Nekome dolaze iznenađenja koja će pamtiti čitav život, a OVOG znaka će voljena osoba prevariti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top