Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 7. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 7. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

6 veljače, 2023 0 By Admin

2. Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Za vrijeme punog Mjeseca u Lavu trebali biste bolje razumjeti koje radnje želite poduzeti u svom životu. Trenutno ste na raskrižju na mnogo načina.

Nalazite se u prostoru kada znate što je već završilo, ali niste nužno poduzeli te korake za ono što dolazi ili čak niste vezali labave krajeve.

Ovaj lunarni događaj ugošćuje Lava u vašem komunikacijskom sektoru, naglašavajući potrebu da donesete neke odluke i obavite one važne razgovore koje ste odgađali jer niste bili sigurni što ćete odlučiti.

Ali duboko u sebi, znate, i kako Venera u Ribama spaja teme vaše karijere s vašim željama i prohtjevima, ovo poglavlje u vašem životu postaje manje o romantici. A više o dizajniranju života koji istinski želite. To ne znači da ćete nužno biti samci, već samo da je ovo poglavlje o tome kako definirate svoj uspjeh i živite na način koji doista odgovara vašoj duši.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Pun Mjesec u Lavu aktivira teme vašeg doma i posvećene veze. Možda se također ponovno prisjećate nekog važnog iscjeljenja iz djetinjstva, shvaćajući koliko ste daleko stigli da vaše rane ne diktiraju vaše odluke. Prisjetite se proteklih šest mjeseci i što vam je ovaj mjesečev ciklus koji uključuje vaš dom i vezu značio, što se promijenilo, pa čak i kojih ste istina postali svjesniji.

Uran je bio i ostat će u vašem horoskopskom znaku još nekoliko godina, donoseći neke važne teme promjene i transformacije. Samo izravno okretanje znači da postoji veća vjerojatnost da će se dogoditi odluke i radnje.

Zajedno s Marsom u Blizancima koji pokreće teme vrijednosti i Venerom u Ribama koja naglašava društvena i prijateljska pitanja, ovaj Mjesec bi mogao biti jedan koji će se malo razgranati.

Pobrinite se da s prijateljima provodite onoliko vremena koliko ste u svojoj vezi. Veza bi trebala dodati vaš život, ali samo postati dio vašeg života. Iskoristite ovaj lunarni događaj da stvorite više ravnoteže i radosti u svom životu tako da istinski cijenite sve one koji dodaju vrijednost vašem životu.

Stranice: 1 2