Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 7. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 7. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

6 veljače, 2023 0 By Admin

Podsjetnik da niste ovdje da usrećujete druge, da ne morate živjeti ni po tuđim pravilima i da vjerujete i vjerujete u svoje strasti i želje.
Zajedno s ovim lunarnim događajem, Mars, Venera i Uran bit će dio veće slike koja će se dublje razvijati pod ovim Punim Mjesecom.

Postoji sveobuhvatna tema transformacije u vašoj romantičnoj vezi oko ovog lunarnog događaja. To znači ne samo da će istina vjerojatno izaći na vidjelo, već i da ćete morati proći kroz okidač da ste, nekako, u zabludi da želite ono što radite.

Ali ovo nije nazadovanje. Umjesto toga, to je prilika da iskoristite sve što ste naučili kako ne biste dopustili nikome da vas natjera da posumnjate u ono što ste toliko naporno radili da priznate u sebi.

Mars i Venera će donijeti više strasti, ali će također donijeti više onoga što je već prisutno.

Tako rade nebeski ljubavnici; ako imate dinamičnu, nevjerojatnu ljubavnu vezu, ova energija će povećati vašu strast.

Međutim, ako imate sukob, neiskrenost ili nedostatak transparentnosti, ovo jedinstvo Marsa i Venere bit će bujno

Iako nitko ne želi sukob, u ovoj lunaciji važno je zapamtiti da se ponekad mora dogoditi kako biste mogli raščistiti zrak i shvatiti koji su sljedeći koraci.

To će vam pomoći da budete sigurni da ne samo da slijedite svoje srce pod ovim Punim Mjesecom… Već i da dopuštate sebi da izrastete u onu verziju sebe koja je odlučna živjeti život u skladu sa svojom istinom i ničijom drugom

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 7. februara:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Energija Lava upravlja zdravljem, bilo fizičkim, mentalnim, emocionalnim ili duhovnim. Ovaj vatreni znak traži od vas da date prednost svojoj dobrobiti i date najbolje od sebe.

Razmislite o ovim temama do kraja kolovoza i onome što se od tada dogodilo.

Kako su stvari rasle? Pomaknut? Ili općenito promijenio smjer? Upotrijebite ovo znanje i svjetlost Punog Mjeseca da otkrijete što biste se trebali ponovno obvezati i što bi također moglo biti spremno otpustiti. Venera je trenutno u Ribama, bacajući romantičniji i eteričniji sjaj na vas i vaš život. Dok Mars u Blizancima aktivira teme s vašim domom i obiteljskim životom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

S Uranom u Biku koji pokreće neke važne razgovore oko ove lunacije, doći će do promjene u vašoj romantičnoj vezi i životnoj situaciji. Ovo bi bilo nešto što ste željeli ili sanjali već neko vrijeme. Sada kada dolazi, sjetite se da bi vaša veza trebala donijeti sreću i zdravlje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2