Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 6. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 6. februar

5 veljače, 2023 0 By Admin

Našli smo se usred čitave gomile radikalnih tranzita, ali postoji jedan spas u dogovoru koji nam dolazi u obliku Mjesečevog trigona Jupiter.

Naučili smo da rijetko možemo pogriješiti dok je ovaj prijevoz na našoj strani. Srećom, toliko toga što ide kako treba je u našim ljubavnim životima, i nema se čemu žaliti. S Mjesecom u trigonu s Jupiterom koji prednjači, možemo očekivati vrlo dobar dan koji će proširiti um s osobom s kojom smo povezani.

Današnji dan omogućuje nam da se osjećamo sigurnima u vezi s našim divljim mislima, a mašta je danas na izmaku tijekom Mjesečevog trigona Jupiter. Neki od nas bježe od ideje ‘previše mašte’, misleći da se moramo spustiti na zemlju ako želimo nešto učiniti.

Ali to su znakovi zodijaka na koje ne utječe Mjesec u trigonu Jupiter. Ona tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi upiju svu tu veličanstvenu Jupiterovu energiju i otkrit će da je ovaj dan više nego samo ugodan; inspirativno je.

Pa neka nam je danas lijep dan. Bilo da smo dio postave od tri znaka, ovo je dobar dan za zaljubljenost, dijeljenje ljubavi i zanimljive ideje s osobom koju volimo. Neki od nas se nakon ovog dana mogu osjećati toliko dobro zbog svojih romantičnih situacija da bismo mogli otvoriti novo poglavlje u svojoj ljubavnoj priči. Ovo je lijep dan. Zemljani, ne uništavajte!

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 6. februara:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Bacili ste oko na nekog novog, i dok se, s jedne strane, zbog toga osjećate malo sramežljivo, s druge strane, jednostavno ste tako sretni što se ponovno osjećate ovako, kao u ljubavi. ‘ Današnji tranzit, Mjesec u trigonu s Jupiterom, čini sve lakim; komunikacija teče glatko, a tako i novi prijelazi.

Danas vam donosi jedan od ovih novih prijelaza u obliku prvog ili drugog spoja koji vas oduševljava neopisivo. To je upravo ono što osjećate da vam je potrebno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Počeli ste ‘umirati’ kad je ljubav u pitanju. Tvoje srce je toliko povrijeđeno da bježiš užasnut od ideje da nekoga opet voliš, a ipak, to se dogodilo, i ništa od boli nije tu da te dočeka ovaj put. Čini se da danas nešto počinje za vas i vašu novu ljubav, Jarca.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2