TOKOM SEDMICE: Blizanci će se OBOGATITI, Rak će uživati u LJUBAVI, Jarcu se otvaraju RAZNE PRILIKE, Strijelac će se izvući iz KRIZE…

OVAN

Ovih dana biste mogli otkriti da žudite za nekim mrljama boja u svom životu. Učinite što možete da uljepšate svoj dom. Čak i kupnja nekoliko cvjetnica i nekoliko šarenih prostirki i umjetničkih djela učinit će svijet razlike. Ne morate trošiti puno novca kako biste uljepšali svoj dom i podigli raspoloženje. Ispecite i kolačiće s komadićima čokolade. To ne može pomoći, ali učiniti da se mjesto osjeća domaćim i ugodnijim. Osim toga, teško je biti mrzovoljan kad nosiš mliječne brkove!

 

 

BIK

Ovih dana ćete možda otkriti da sa svojim susjedima imate više zajedničkog nego što ste mislili. Vjerojatno je neka vrsta lokalnog događaja okupila sve vaše susjede pod jednim krovom. Idete kao obveza, ali se držite izvan interesa i istinske volje za sudjelovanjem. Ne postoji ništa kao zasukanje rukava i zajednički rad na zajedničkom cilju. Očekujte da ćete u tom procesu steći neke dobre prijatelje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete ovih dana dobiti neku vrstu vjetra. Može se dogoditi da stari bogati rođak umre i ostavi vam nešto neočekivanog novca. Ili se možda investicija isplati bolje nego što ste se usuđivali nadati. To je upravo ono što vam je potrebno da biste podigli raspoloženje! Budite pametni u vezi s tim novcem. Naš prijedlog je da izbjegavate kratkoročno zadovoljstvo u korist dugoročne sigurnosti. Zahvalit ćete nam za nekoliko godina.

 

 

RAK

Romantika je danas jako naglašena. Sve planetarne energije ukazuju na to da vi i vaš partner djelujete na točno istoj valnoj duljini. Nije ni čudo što se vas dvoje u posljednje vrijeme tako dobro slažete. Možda je vrijeme da napravite sljedeći važan korak u vašoj vezi. Bez obzira u kojoj ste fazi, uvijek postoji viši nivo kojemu težite. Počnite sada i možete biti sigurni da ćete oboje uživati ​​na nadmorskoj visini.

 

 

LAV

Sve što pokušate učiniti ovih dana, vjerojatno će ispasti jako dobro. Imate ambicioznu narav, stoga svakako iskoristite ove povoljne uvjete kako biste ostvarili svoje ciljeve vezane za karijeru. Vidjet ćete da imate jak fokus i jasno razumijevanje onoga što treba učiniti kako biste napredovali. Samo naprijed i počnite. Apsolutno ništa vas ne sputava.

 

 

DJEVICA

Ovih dana ćete vjerojatno otkriti da ste počeli praviti napredak na projektu koji je možda već neko vrijeme stagnirao. Ne možete ne osjećati zadovoljstvo što se sav vaš trud konačno počinje isplaćivati. Dobro za tebe! Zaslužili ste svaki uspjeh koji vam je trebao doći. Ali nemojte mirovati na lovorikama! Nastavite vrijedno raditi kako biste postigli još veće priznanje.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM SEDMICE: Blizanci će se OBOGATITI, Rak će uživati u LJUBAVI, Jarcu se otvaraju RAZNE PRILIKE, Strijelac će se izvući iz KRIZE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top