TOKOM SEDMICE: Blizanci će se OBOGATITI, Rak će uživati u LJUBAVI, Jarcu se otvaraju RAZNE PRILIKE, Strijelac će se izvući iz KRIZE…

TOKOM SEDMICE: Blizanci će se OBOGATITI, Rak će uživati u LJUBAVI, Jarcu se otvaraju RAZNE PRILIKE, Strijelac će se izvući iz KRIZE…

3 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom sedmice: Ovih dana biste mogli otkriti da žudite za nekim mrljama boja u svom životu. Učinite što možete da uljepšate svoj dom. Čak i kupnja nekoliko cvjetnica i nekoliko šarenih prostirki i umjetničkih djela učinit će svijet razlike. Ne morate trošiti puno novca kako biste uljepšali svoj dom i podigli raspoloženje. Ispecite i kolačiće s komadićima čokolade. To ne može pomoći, ali učiniti da se mjesto osjeća domaćim i ugodnijim. Osim toga, teško je biti mrzovoljan kad nosiš mliječne brkove!

 

 

BIK

Ovih dana ćete možda otkriti da sa svojim susjedima imate više zajedničkog nego što ste mislili. Vjerojatno je neka vrsta lokalnog događaja okupila sve vaše susjede pod jednim krovom. Idete kao obveza, ali se držite izvan interesa i istinske volje za sudjelovanjem. Ne postoji ništa kao zasukanje rukava i zajednički rad na zajedničkom cilju. Očekujte da ćete u tom procesu steći neke dobre prijatelje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete ovih dana dobiti neku vrstu vjetra. Može se dogoditi da stari bogati rođak umre i ostavi vam nešto neočekivanog novca. Ili se možda investicija isplati bolje nego što ste se usuđivali nadati. To je upravo ono što vam je potrebno da biste podigli raspoloženje! Budite pametni u vezi s tim novcem. Naš prijedlog je da izbjegavate kratkoročno zadovoljstvo u korist dugoročne sigurnosti. Zahvalit ćete nam za nekoliko godina.

 

 

RAK

Romantika je danas jako naglašena. Sve planetarne energije ukazuju na to da vi i vaš partner djelujete na točno istoj valnoj duljini. Nije ni čudo što se vas dvoje u posljednje vrijeme tako dobro slažete. Možda je vrijeme da napravite sljedeći važan korak u vašoj vezi. Bez obzira u kojoj ste fazi, uvijek postoji viši nivo kojemu težite. Počnite sada i možete biti sigurni da ćete oboje uživati ​​na nadmorskoj visini.

 

 

LAV

Sve što pokušate učiniti ovih dana, vjerojatno će ispasti jako dobro. Imate ambicioznu narav, stoga svakako iskoristite ove povoljne uvjete kako biste ostvarili svoje ciljeve vezane za karijeru. Vidjet ćete da imate jak fokus i jasno razumijevanje onoga što treba učiniti kako biste napredovali. Samo naprijed i počnite. Apsolutno ništa vas ne sputava.

 

 

DJEVICA

Ovih dana ćete vjerojatno otkriti da ste počeli praviti napredak na projektu koji je možda već neko vrijeme stagnirao. Ne možete ne osjećati zadovoljstvo što se sav vaš trud konačno počinje isplaćivati. Dobro za tebe! Zaslužili ste svaki uspjeh koji vam je trebao doći. Ali nemojte mirovati na lovorikama! Nastavite vrijedno raditi kako biste postigli još veće priznanje.

VAGA

Danas ćete se vjerojatno probuditi, razgledati svoje kućno okruženje i shvatiti da postoji mnogo prostora za poboljšanje. Na sreću, vi ste upravo osoba za taj posao! Kreativni ste i imate ogroman talent za ukrašavanje (čak i ako to ne shvaćate). Budući da je vjerojatno da ćete večeras imati posjetitelje, zašto ne biste dan proveli reorganizirajući i uljepšavajući svoj dom. Dodajte domaću notu s grupama uokvirenih obiteljskih fotografija na jednom stolu i omiljenom zbirkom na drugom. Nije potreban novac da bi se dom osjećao gostoljubivo, samo ljubav.

 

 

ŠKORPIJA

Vi ste vrijedan i savjestan radnik, i sigurno već neko vrijeme primjenjujete svoje vještine i dajete sve od sebe. Sazrelo je vrijeme da izvučete neke koristi od svih svojih napora. Dobra vijest je da svi znakovi upućuju na to da je veliki skok u karijeri pred vama. Nastavite vrijedno raditi i biti strpljivi i uskoro će se sve pokazati isplativim.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete razmišljati o potrazi za novim poslom kako biste povećali prihode. Ali vjerojatno nema potrebe za tako drastičnim korakom. Moguće je da je vaš šef razmišljao da vam da povišicu – uskoro biste se mogli ugodno iznenaditi. Ako su vaši problemi s novcem samo kratkoročni, razmislite o tome da od člana obitelji zatražite zajam po niskoj kamatnoj stopi. Nakon što stanete na noge, moći ćete ga otplatiti u trenu.

 

 

JARAC

Imate puno šarma i izvanredne društvene vještine. Ovo je nenadmašna kombinacija, a posebno je ojačana trenutnom astralnom energijom. Svakako se potrudite, čak i ako niste raspoloženi za to. Netko na poziciji moći i autoriteta može vas zamoliti da mu se pridružite na večeri ili ćete možda biti pozvani da “nastupite” na zabavi. Ovo su idealne prilike da pokažete svoje talente, stoga ih prigrlite, a ne bježite od njih.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo su dani kada biste mogli od velike koristi provesti neko vrijeme na otvorenom u tihom razmišljanju. Čak i pola sata šetnje gradskim parkom pomoći će vam da se osjećate odmornije i prizemnije. U posljednje vrijeme posebno se trudite i treba vam malo vremena da napunite bunar svoje duše. Nemojte si uskratiti malo odmora. U suprotnom, prijeti vam opasnost od izgaranja.

 

 

RIBE

Vi ste vrijedan i savjestan radnik i ponekad radite toliko da zanemarite vrijeme za sebe. Ovo je kratkoročno vrijedno divljenja, ali dugoročno nije tako mudro. Nikome ne činite dobro ako izgorite od čiste iscrpljenosti. Morate naučiti kako upravljati tempom i balansirati svoj život na takav način da imate dovoljno vremena za posao, igru ​​i meditaciju.