SEDMIČNI TAROT: OVAJ znak ima VELIKU TAJNU koja će biti RAZOTKRIVENA i bit će prisiljen preuzeti odgovornost za svoje postupke…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Trojka pentakla, obrnuto

Ono što ćete primijetiti ovog tjedna je da su ljudi s kojima radite ispod nivoa i da ne obraćaju pažnju ni na kakve detalje. Svjedočit ćete nekvalitetnoj izradi, a pravi je problem što bi u vama mogla potaknuti lijenost.

Kad vidiš da drugima više nije stalo do njihovog posla, shvatiš da ako njima nije stalo, zašto bi tebi bilo svejedno? Ova karta simbolizira prosječnost na radnom mjestu, a vi ćete igrati ulogu u tome.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Vitez štapova, obrnuto

Iako nemate razloga za brigu, znajte da će ovaj tjedan donijeti određenu razinu svađe i da ćete se možda morati nositi s tim iako vam je to zadnja stvar na umu. U osnovi, pojavit će se materijalistički problem i zahtijevat će vašu hitnu pozornost.

Cijeli tjedan će se činiti kao da se vrti oko ovog problema i donekle će osujetiti vaše planove. Nema razloga za pretjeranu brigu, iako će trebati vaš fokus i pozornost.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Sedmica pehara

Ovo je kartica ‘ne sanjaj, budi tako’. Prepoznaje da ste sanjar velikih snova. Daje vam do znanja da možete manifestirati i materijalizirati što god vam je na umu. Imate veliku sreću ovaj tjedan, jer možete sastaviti u svom umu točno ono što želite vidjeti da se odigrava kao stvarnost.

Sposobni ste i nervozni. Obavljate stvari i impresionirate ljude svojim poletom i jednosmjernošću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Devetka mačeva

Pripremite se za pomalo frustrirajući tjedan, jer se čini da će vaši planovi biti stavljeni na čekanje ili potpuno otkazani. Ono što je najbolje za vas je da to ne shvaćate previše ozbiljno, jer ova karta implicira da biste mogli malo pretjerati u svojoj reakciji na kašnjenje.

Najbolje je da ga jednostavno odjašete i vidite što će se dogoditi. Pokušajte ne forsirati ovo u strašnu situaciju; stvari su dovoljno teške, ali nemojte ih pogoršavati.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Osmica mačeva, obrnuta

Imate nešto na umu ovaj tjedan i od toga ne odustajete. Iako znate da možete pretjerano razmišljati, možda biste trebali odvagnuti što vas muči. Je li doista sve tako loše ili pogoršavate stanje preživljavanjem? Izbjegavajte upasti u osjećaje samosažaljenja jer bi se to moglo pretvoriti u samouništenje.

Da, imat ćete šanse protiv sebe, ali to ne znači da morate prihvatiti beznađe.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Osmica pentakla, obrnuta

Nalazite se na teškom mjestu u svom životu kada je u pitanju posao. Jednostavno ne znaš možeš li nastaviti, raditi isto što si radio sve ovo vrijeme. Ova karta unosi ideju apatije i nezainteresiranosti.

Posao vam je dosadan i počinje razotkrivati ​​vaš svijet. Ne znate što učiniti, pa puštate stvari u nered. Bunite se tako što se ne pojavljujete i riskirate svoju poziciju, jer počinjete ozbiljno uopće mariti za svoj posao.

Nastavak na sljedećoj strani…

SEDMIČNI TAROT: OVAJ znak ima VELIKU TAJNU koja će biti RAZOTKRIVENA i bit će prisiljen preuzeti odgovornost za svoje postupke…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top