Romantika je u zraku i dobre vijesti na putu; OVE znakove će LJUBAV IZNENADITI KAO NIKAD PRIJE do sad…

OVAN

Morate skinuti ružičaste naočale kada preispitujete svoju trenutnu vezu i poduzeti potreban drastičan korak. Nemojte odugovlačiti vezu samo zato što je tako suđeno ili zbog društvenog pritiska. Preispitajte čini li vas to sretnima, a ako ne čini, onda je pravo vrijeme da odbacite.

 

BIK

Planeti koji vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će za vas biti uzbudljivo, ali i strastveno vrijeme. Iskoristite ovo maksimalno. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga odlučite iznenaditi nekom ekstravagantnom gestom i to će vam biti uzvrateno jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da potpunu pažnju posvetite ljubavnom životu.

 

BLIZANCI

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegava niz trivijalnih svađa. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je stav i ponašanje vašeg partnera smetalo, recite to. Stvari će ići samo na bolje. Poznato je da stojite iza svojih vrijednosti i načela. Djelujte unutar granica. Stižu vam vijesti ili poziv od bivše ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Zlatno pravilo odnosa kaže da slušate svoje srce. Ovaj put pustite srce da upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći osuđivati ​​vašeg partnera. Stoga nemojte tražiti njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i zadržite samopoštovanje. Važna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

LAV

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete saznati nešto što je potencijalno štetno, ali morate se sjetiti svojih prioriteta i biti suosjećajni i uskoro ćete uvidjeti da je vaš odnos zapravo postao jači. Ne osuđujte svog partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho puno ljubavi kako biste prebrodili ovu oluju u vašoj vezi.

 

DJEVICA

Dani su savršeni za romantiku i možete planirati iznenaditi partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako planirajte malo vremena nasamo kako biste u potpunosti iskoristili ovo planetarno okruženje. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo savršeno vrijeme za to.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Romantika je u zraku i dobre vijesti na putu; OVE znakove će LJUBAV IZNENADITI KAO NIKAD PRIJE do sad…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top