NAREDNA TRI DANA će jednom zodijaku donijeti NAJVEĆU SREĆU koju je u životu IKADA DOŽIVIO…

NAREDNA TRI DANA će jednom zodijaku donijeti NAJVEĆU SREĆU koju je u životu IKADA DOŽIVIO…

15 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana: Vjerujte u svoj potencijal. Možda ćete se iznenaditi kako je dobar osjećaj povratiti želju za isprobavanjem novih stvari nakon što ste bili u emocionalnoj ruti.

Ne morate se toliko truditi da vratite energiju.

Samo se pojavite. Nešto što niste očekivali moglo bi se pojaviti u vašem životu i iznenaditi vas kako vam olakšava situaciju.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte ne ovisiti toliko o stvarima da kad ne funkcioniraju bude razočaravajuće.

Danas, postavite plan B. Zbog neblagovremenog događaja netko može zakasniti.

Ipak, budite spremni nastaviti sa svojim planovima. Možda je to božanska intervencija i blagoslov koji proizlazi iz neugodnosti.

 

BLIZANCI

Ponekad ljubav ne nađe načina. Možda ćete otkriti da morate učiniti stvari koje je vaš partner obećao učiniti, ali nije.

Ovo može biti odlučujući trenutak za vas, ali onaj u kojem ste mislili da niste sposobni podnijeti opterećenje, ali ste otkrili da zapravo možete učiniti više nego što ste mislili.

 

 

RAK

Posao za koji ste mislili da bi mogao proći za vas može kasniti, a umjesto toga se nudi nešto.

U ovom trenutku uzmite sve što smatrate da vam odgovara. Vjerujte svojim instinktima i intuiciji, pokušajte ne podcijeniti moć vlastitog unutarnjeg glasa.

 

 

LAV

Romantika ili pomisao na to što bi moglo biti danas vam može stati na put.

Držite obje noge na zemlji. Čak i ljubav ima svoje mjesto u svijetu. Obuzima vas strast dok ste na poslu, ali također želite da vam stvari na poslu teku dobro dok ste na poslu.

 

 

DJEVICA

Dom se trenutno može osjećati izazovno i nije mjesto na kojem želite provoditi vrijeme.

Možda ćete se lakše izgubiti u mašti i pronaći nove stvari koje vam oduzimaju vrijeme. Ova će situacija proći, ali za sada budite kreativni.

VAGA

Izgubite se u fikciji, filmovi, knjige ili stvari koje uključuju umjetnost.

Zabavite svoj um i maštu uhvaćeni u najnovije trendove i ono što se događa u svijetu.

Pročitajte što se događa u svijetu, pogotovo ako ste bili manje povezani s pauzom na društvenim mrežama.

 

 

ŠKORPIJA

Radite na svojoj zaradi. Jeste li htjeli zaraditi radeći kreativne stvari? Možda biste hobi mogli pretvoriti u priliku za zaradu.

Pogledajte što je tamo i koja vam je konkurencija. Potražite kako biste mogli započeti s malim i testirati svoje tržište.

 

 

STRIJELAC

Spremni ste za promjene, ali može biti teško pronaći gdje se usredotočiti ili kako započeti.

Savjet prijatelja može dobro doći. Nazovite nekoga kome vjerujete i pogledajte što su pokušali i što bi vam moglo pomoći. Ne bojte se potražiti pomoć kad vam zatreba.

 

 

JARAC

Ulazite u snažno maštovito vrijeme. Možda ćete doživjeti živopisne misli i imati sjajne ideje. Stavite ih na papir, jer bi ih mogli zaboraviti. Neke ideje i zamisli bi vrlo lako mogli ostvariti. Sreća je na vašoj strani. Idite joj u susret.

 

 

VODOLIJA

Prijatelji mogu izvući najbolje iz vas i pomoći vam da prebolite kreativnu kolotečinu. Samo prije toga, morat ćete prepoznati tko vam više nije prijatelje, iako se ponaša kao da je. Razmislite i dokučite tko bi to mogao biti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Naredna tri dana: Ovih se dana može puno postići, pogotovo ako pokušavate riješiti probleme.

Otvorit će vam se način za koji niste mislili da biste uz pomoć njega mogli pronaći rješenje za otklanjanje problema. Prepreka se može ukloniti iz vaše situacije i olakšati vam budućnost.