NAJSRETNIJI u LJUBAVI: Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 6. do 12. februara

NAJSRETNIJI u LJUBAVI: Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 6. do 12. februara

5 veljače, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan izgleda tako dobro za vas da možda nećete vjerovati onome što vidite; možeš li biti u redu za tako veliku sreću? Zašto, da, Blizanci, ti si jednako kandidat za sreću kao i sljedeća osoba, a ovaj tjedan će ti vjerojatno pružiti brzi tečaj vjerovanja.

Mjesec u Lavu pomaže vam da započnete tjedan na pozitivnoj noti; to znači da ćete se na početku osjećati dobro, samopouzdano i…pomalo pouzdano. Imate nekoga u svom životu tko će primijetiti vašu opuštenu prirodu i bit će znatiželjni zašto ste tako odjednom neuznemireni stvarima koje vas obično iznerviraju.

Ideja da netko primijeti da mu je čak i stalo čini da vam srce ubrza. Ovaj tjedan čini da se osjećate kao da POSTOJITE, da JESTE važni i da ste osoba kojoj se druga osoba obraća sa suosjećanjem i brigom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vaš će tjedan biti maštovit i strastven između Mjeseca u trigonu Venere i Merkura u Vodenjaku. Znali ste da dolazi ovakav tjedan. Na kraju biste se morali ‘prepustiti’, što znači da ste sada spremni primiti ljubav koja vam se pruža.

Ti si sretan. Imate nekoga tko vas voli, ali ne samo to… Strpljiv je i ljubazan i nikada vas nije pretjerano opterećivao. Zatajili ste svoje prave osjećaje od njega jednostavno zato što se osjećate kao da biste bili previše ‘tamo vani’, previše ranjivi ako biste sve to pustili na vidjelo.

Pa, za vrijeme Merkura u Vodenjaku, odlučit ćete da je bolje pustiti da se sve to druži, nego sve što vam je na srcu zadržati za sebe. Ovaj tjedan vam omogućuje da podijelite svoje osjećaje; sam ovaj čin otvorit će vam vrata u ljubavnom životu previše.

Stranice: 1 2