NAJSRETNIJI u LJUBAVI: Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 6. do 12. februara

NAJSRETNIJI u LJUBAVI: Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 6. do 12. februara

5 veljače, 2023 0 By Admin

Što nas čeka ovaj tjedan? Pa, možemo početi tako što ćemo zahvaliti Punom Mjesecu u Lavu za bilo kakvu hrabrost koju smo uspjeli skupiti kako bismo mogli reći onu ‘jednu posebnu stvar’ osobi koju obožavamo, uzrokujući da tjedan postane samo malo bolji od njega bio je.

Da, tako je; ovaj tjedan govori o tome da kažete pravu stvar u pravo vrijeme, bez obzira što je ta ‘stvar’. Znamo kako razveseliti naše partnere, au tjednu od 5. do 11. veljače ne samo da ćemo dati sve od sebe da to učinimo, već ćemo i željeti…ovo nije posao. Ovo je čin ljubavi i poštovanja, a mi smo tu za to.

Kako tjedan odmiče, imamo Mjesec u trigonu s Venerom koji nam daje do znanja da ne samo da smo sretni što imamo ljubav koja je naša… Već da smo sretni što imamo priliku da budemo najbolji; ova ljubav izvlači naše bolje anđele, da tako kažemo, i dok odlutamo u mjesec Vaga, sve počinje imati savršenog smisla: Da, ovo je prava osoba i mi smo na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sretan!

Sunce u trigonu Mjesec samo pojačava sve što već znamo, što nas stavlja u dobru poziciju za utjecaj Merkura u dolasku Vodenjaka krajem tjedna.

Ako gradimo most od lijepih riječi i suosjećajnih gesta, znamo da su naši temelji čvrsti i da možemo učiniti bilo što i ići bilo gdje sa svojom osobom. Merkur u Vodenjaku također potiče intimne odnose, pa…zabavimo se ovaj tjedan, znakovi. Sretni smo, zaljubljeni i sretni što smo živi.

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi od 6. do 12. februara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Za vas postoji zanimljiv obrat ovog tjedna, u ljubavnom i romantičnom smislu. Što se događa, bilo vam je dosadno. Čekali ste danima nadajući se uzbuđenju, ali nitko se nije pojavio da vas zabavi. Možda se čak osjećate malo loše jer počinjete biti nervozni i razdražljivi, ali, gledajući svoj život, naizgled imate sve. Siguran si i zdrav i imaš nekoga koga voliš tko te voli do kraja.

Merkur u Vodenjaku donosi preokret, a ovaj tjedan, izgledat će kao da ste shvatili da doista imate veliku sreću i da biste mogli ublažiti prigovaranje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda vam je dosadno, ali to je samo zato što trebate širom otvoriti oči kako biste vidjeli sve pred sobom. Ovaj tjedan donijet će vam jasno otkriće: “Sve je dobro i ja sam voljen.”

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2