LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Februar: Netko mora OTVORITI OČI, inače bi mu SRCE moglo biti SLOMLJENO…

OVAN

Postoje jaki pokazatelji uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera može privući druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi može ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu doći čak i od bliskih prijatelja ili roditelja vas ili vašeg partnera. Potrebno je stati jedno uz drugo čvrsto protiv svih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vjerojatno će vas sada preplaviti niz kontradiktornih osjećaja. Zapravo, možda ćete biti teško birati između više mogućih romantičnih partnera. Odgovor je svima očit, ali ipak ćete osjetiti kako vas protivničke struje vuku. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za poduzimanje bilo kakvih važnih koraka u vašem ljubavnom životu.

 

 

BLIZANCI

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaki odnos treba raditi da bi se održao. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme trebate pokazati svoju ljubav. Ignorirate geste već neko vrijeme. Ako ne uklonite ovu tendenciju odjednom, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti drugdje.

 

 

RAK

Ovo je dan stvaranja novih veza. Trebali biste se javiti danas. Nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere danas su na kartama. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. No, pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok ostvarujete nove veze.

 

LAV

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima ili dopustite da se u vašem odnosu nagomilavaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto uhvatiti vaš odnos u ovom razdoblju. Posebno vodite računa da ne dopustite trećoj osobi utjecati na vaše mišljenje o partneru i vašem ponašanju prema njemu / njoj.

 

 

DJEVICA

U ovom trenutku bit ćete suočeni s brojnim financijskim zahtjevima svoje obitelji. Vaša je predanost prema vašoj obitelji i morat ćete ih upoznati. Morate shvatiti da iako izgledaju puno, oni su zapravo opravdani. Ali ne brinite, bit ćete sposobni ispuniti sva očekivanja i to će na kraju ojačati vaše odnose.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Februar: Netko mora OTVORITI OČI, inače bi mu SRCE moglo biti SLOMLJENO…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top