Ljubavna kompatibilnost OVNA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost OVNA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

5 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan i Djevica

Kako netko tako impulzivan, a netko tako kompulzivan to može uspjeti? Neće biti lako. Djevice su sve vezane za odgovornost. Oni su ti koji počinju čistiti čim zabava završi. Vi, s druge strane, skloni ste jamčevinama kada je vrijeme za iznošenje smeća. Vaša Djevica može suditi o vašim spontanim i dječjim načinima strože nego što biste željeli. Ipak, mjesto gdje ste vi i Djevica kompatibilni je humor – svidjet će vam se partnerova duhovitost odustajanja, a njima će se svidjeti vaša sposobnost da se sami sebi smijete. Usredotočite se na to i možda ćete jednostavno moći prihvatiti svoje razlike.

 

Ovan i Vaga

Vaga je znak koji je izravno suprotan od vas, Ovan. Kako stara poslovica kaže, suprotnosti se privlače. Vi ste skloniji da budete više usredotočeni na sebe, dok Vage provode više vremena ispitujući one oko sebe, učeći kroz tuđa iskustva i ideje. To također utječe na vaše stilove odnosa – vi ste skloni biti žestoko neovisni, ali Vage su sposobne za veze. Zvuči kao da nikada ne bi uspjelo, zar ne? Pa može i hoće. Vaše suprotne prirode uravnotežuju jedna drugu na svim pravim mjestima – poput suprotnih strana novčića.

 

Ovan i Škorpion

Ako postoji jedna stvar zajednička Ovnu i Škorpionu, to je strast. Vatra vašeg partnera je duboka, nemilosrdna i iscrpljujuća. Vaša Ovnova vatra gori sjajno od čistog uzbuđenja, a zatim se gasi dok punite baterije. Može li vaš emocionalni i raspoloženi supružnik Škorpion držati korak s vašim entuzijazmom i radošću? To je moguće. Ali morat ćete naučiti kako se stvarno posvetiti i planirati ostati tamo na duge staze. Nije najlakša lekcija za Ovna za naučiti, ali ako to možete učiniti, mogli biste samo zapaliti vatru koja će gorjeti zauvijek.

 

Ovan i Strijelac

Ovan i Strijelac čine dinamičan duo. Svaki od vas stalno traži ono što je uzbudljivo i novo. Zajedno činite par orijentiran na akciju. Ako postoji netko tko voli biti u pokretu koliko i vi, to je Strijelac. Vaš impulzivni Ovnov temperament i načini koji se brzo mijenjaju mogu povremeno pokvariti vašeg partnera – koji postavlja ciljeve i zapravo ih ostvaruje – na pogrešan način. Ali s vedrije strane, nikada se nećete naći u dosadnoj kolotečini. Ukrcat ćete staze i zapaliti vatru uzbuđenja jedno s drugim gdje god da krenete.

 

Ovan i Jarac

Ovnovi i Jarac se ponekad mogu udariti u glavu, a odnos između Ovna i Jarca mogao bi se pokazati kao izazov. Sjajni ste u započinjanju stvari – manje u njihovom dovršavanju. Vaš Jarac će vam možda zbog toga teško vjerovati. Isto tako, Jarčev osjećaj svrhe mogao bi vam biti zagušljiv i čeznuti za više uzbuđenja. Morat ćete se naviknuti da vaš partner preuzima više odgovornosti nego što biste to učinili. S druge strane, Jarci će cijeniti vaš veseli entuzijazam i ohrabrenje kada se osjećaju preplavljenima.

 

Ovan i Vodenjak

Ovnovi i Vodenjaci slavno se slažu od samog početka – oboje volite nove početke, uzbuđenje što ćete početi ispočetka i s entuzijazmom dijeliti svoje snove jedno s drugim. Trebate svoju neovisnost, a vaš partner treba emocionalnu odvojenost. To znači da ćete uvijek imati potrebnu slobodu i prostor jedno s drugim. Ipak, vaš Vodenjak može biti pomalo sveznalica, a uz vašu brzu narav, dobrodušna svađa može se brzo pretvoriti u potpunu svađu. S druge strane, ova mentalno stimulirajuća veza rijetko će imati dosadne trenutke.

 

Ovan i Ribe

Prvi ste znak zodijaka, a Ribe posljednji. Ovan je izravan, dok su Ribe sramežljive. Vi više o kretanju i drmanju, dok je Riba pasivna duša. Ali čak i ako se čini da ovaj meč nikada ne bi mogao uspjeti, može. Svidjet će vam se mašta vašeg partnera u Ribama, a njima će se svidjeti vaša sposobnost da svoje naizgled nemoguće snove ostvarite i ostvarite. Ipak, vaša snažna osobnost – kada je ne obuzdate – ponekad može nadvladati vaš riblji plamen. Srećom, imaju dovoljno suosjećanja i razumijevanja za vas oboje.

Stranice: 1 2