HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI ponovo postati dio SADAŠNJOSTI i BUDUĆNOSTI

OVAN

Važna briga u karijeri mogla bi zahtijevati znatan napor s vaše strane danas kako biste mogli napredovati u onome što pokušavate postići. U nekom trenutku tijekom dana mogu vas mučiti sumnje u vašu sposobnost da to učinite. Međutim, nemojte dopustiti da vas ovo izazove paniku. Sve što trebate je skupiti malo energije i ostati usredotočen na zadatak. Vjerujte da ste danas sposobni postići čuda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Putovanje na koje ste htjeli otići možda ćete morati odgoditi, vjerojatno iz financijskih razloga. Poželjet ćete krenuti na putovanje u društvu nekoga tko je trenutno u financijskoj stisci. Ovo bi moglo biti razočaravajuće, ali zapamtite da je ovo samo odgoda. Odmor ćete moći imati kasnije. Nemojte se bojati početi s dogovaranjem. Do tada bi vaš prijatelj trebao imati novac.

 

 

BLIZANCI

Potreba za dovršenjem važnog zadatka mogla bi vas natjerati da steknete daleko višu razinu samokontrole nego na koju ste navikli. Ustrajnost i odlučnost mogli bi dominirati vašim raspoloženjem, pa biste stoga mogli postići čuda. Ipak, povremeno pravite pauze i ne zaboravite se s vremena na vrijeme opustiti. Iznad svega, nemojte biti toliko usredotočeni na svoj posao da zaboravite jesti. Vaš rad će patiti samo ako zanemarite svoje tijelo. Tempirajte se!

 

 

RAK

Poslovni ili romantični partner bi mogao biti prilično šizoidno raspoložen. Vjerojatno ćete provoditi puno vremena zajedno, a tijekom dana vaš bi prijatelj mogao skočiti između entuzijazma i tmurnosti. Ovo bi vas moglo izluditi, jer nećete znati kako odgovoriti. Sve što možete učiniti je osigurati da sva pažnja ostane usredotočena na probleme o kojima se radi. Ova bi promjenjivost trebala izgorjeti do kraja dana.

 

 

LAV

Općenito, vi ste skloni biti prilično genijalni kada je u pitanju posao, ali ovih dana možete osjećati da je izvor inovacija potpuno presušio. Koliko god se trudili, vjerojatno nećete moći sakupiti nikakve nove ideje. Velika je vjerojatnost da su vam bioritmovi niski, pa stoga vaš um radi sporijim tempom nego inače. Usredotočite se na rutinske zadatke. Uskoro bi se vaša domišljatost trebala vratiti na pravi put.

 

 

DJEVICA

Ovih dana bi vam se mogla suočiti kriza vrijednosti. Netko do koga vam je stalo možda će trebati da za njega učinite nešto što vam nije ugodno, a to bi vas moglo dovesti u teško mjesto. Vjerojatno to nećete htjeti učiniti, ali vaš prijatelj treba vašu pomoć. Razmotrite svaku moguću nepredviđenu situaciju prije nego što kažete da ili ne. Razmislite o tome kako bi rezultati mogli utjecati i na vas i na vašeg prijatelja. Samo na taj način zaista možete biti pošteni.

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI ponovo postati dio SADAŠNJOSTI i BUDUĆNOSTI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top