Evo što se događa 6. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljak imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 6. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljak imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

5 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Puni Mjesec u Lavu pogađa vas točno u sektoru vaše romantične veze na najbožanstvenije načine. Ovaj Pun Mjesec može transformirati vaš odnos s dubljom predanošću, pravljenjem planova za useljenje ili čak prosidbu.

Venera u Ribama naglašava teme oko vrijednosti, dok Mars u Blizancima pokreće promjene u dijelu vašeg života koji vlada brakom, radošću i djecom.

U isto vrijeme, Uran donosi pozitivne promjene u vaše kućno okruženje i posvećenu vezu u Biku. Nemojte se bojati uložiti sve; nisi ista osoba koja si bila i sigurno je vjerovati ne samo ponovnoj ljubavi nego, što je još važnije, da više nikada nećeš izgubiti sebe. Ljubav koju želite je konačno ovdje; pobrinite se da ju primite raširenih ruku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovo je zanimljiv lunarni događaj za vas, Strijelce, budući da je Mars uključen, to je nastavak priče koja je započela prošlog kolovoza 2022. Lav je vatreni znak koji vlada strašću i slijedi svoje srce, upravo ono što si trebate dopustiti učiniti odmah. Mars je u Blizancima od prošlog ljeta. To znači da ste zaustavljeni u donošenju odluka i znanju kako preokrenuti svoju romantičnu vezu.

Bilo je izbora koje je trebalo napraviti, a vi ih ili već radite ili se sami pripremate. Današnji pun Mjesec daje vam sretnu priliku da napravite taj korak u budućnost o kojoj ste sanjali.

S Venerom u Ribama koja aktivira vaše kućno okruženje, punim Mjesecom u Lavu koji donosi sreću, Marsom u Blizancima koji otkriva još jedan zaokret na vašem romantičnom putovanju i Uranom koji vas vodi prema donošenju zdravijih odluka, ovaj lunarni događaj doista bi mogao imati duboke rezultate. A najbolji dio je to što još nije gotovo, već je tek početak jedne nevjerojatne godine.

Stranice: 1 2