Ako ste rođeni u OVIM znakovima i veza vam se bliži kraju – planeti će odigrati ulogu novog ZBLIŽAVANJA i ponovnog ZALJUBLJIVANJA…

OVAN

Ako tražite tu posebnu osobu, onu koja će vam oduzeti dah, onda ćete morati učiniti stvari malo drugačije. Zašto ne razmislite o tome da nosite neku drugu boju osim crne i skinete te čelične tamne naočale. Neka vam bude cilj komunicirati s barem pola tuceta novih ljudi i prestanite se skrivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Sada je vrijeme da odlučite kamo ćete svog ljubavnika povesti na odmor. Nemojte se odlučiti za taj standardni paket aranžman. Ako želite obnoviti svoje partnerstvo, možda ćete trebati nešto malo promijeniti kod sebe. Potražite ponudu koja vam nudi priliku da zajedno provedete malu avanturu u nekonvencionalnom okruženju. Možda se čak i ponovno zaljubite!

 

 

BLIZANCI

Izađite van, pogotovo ako tražite tu posebnu osobu koju volite. Morat ćete razmotriti novi pristup. Ako ste u mogućnosti prisustvovati maloj zabavi ili proslavi, onda nosite odjeću koja otkriva onu skrivenu i odvažnu stranu vaše prirode, onu fatalnu femme u skrivanju. Ali također morate biti spremni glumiti ulogu i odmah ući u svoju novu ulogu.

 

 

RAK

Ne trebate se ohrabrivati ​​da budete drugačiji, jer jednostavno ne možete pomoći. Imat ćete još jednu priliku izraziti jedinstvene kvalitete koje vas čine tako posebnim. Ako tražite romantiku, nemojte se previše truditi. Samo se zadubite u to da budete potpuno svoji, uživajte u osjećaju da ste sami – i ljubav će vas uskoro pronaći! Privući ćete nekoga tko je vaša savršena nadopuna.

 

 

LAV

Prilika da upoznate neke nove ljude imate već danas. Ako tražite tu savršenu ljubav, budite drugačiji. Ako ostanete u istoj staroj rutini, upasti ćete u istu staru vrstu odnosa. Ako osjećate potrebu za promjenom, promijenite se prije svega iznutra. Odjenite se drugačije, idite na sva nova mjesta koja su otvorena i pogledajte što se događa.

 

 

DJEVICA

Današnji dan sa sobom donosi priliku da stvarno pustite kosu i odvažite se učiniti nešto drugačije. Astro energija sa sobom donosi priliku za donošenje avanturističkih odluka koje se tiču ​​vašeg ljubavnog života. Ako ste zapeli u kolotečini, a vaša je veza postala rutina, a ne strastvena avantura, na vama je da ponovno osmislite blistavost. Učinite nešto nečuveno zajedno!

Nastavak na idućoj stranici…

Ako ste rođeni u OVIM znakovima i veza vam se bliži kraju – planeti će odigrati ulogu novog ZBLIŽAVANJA i ponovnog ZALJUBLJIVANJA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top