Ako ste Ovan, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću, od 6 do 12. februara

Ako ste Ovan, Djevica ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica i mnogi razlozi za sreću, od 6 do 12. februara

5 veljače, 2023 0 By Admin

Gledajući kroz tjedan, mnogi od nas će stvoriti svoj dobar tjedan, jer mnogi tranziti pomažu u samomotivaciji i ambicioznoj želji.

Ali tri horoskopska znaka imat će sjajne tjedne horoskope počevši od Punog Mjeseca u Lavu.
Ovo će obuhvatiti ljubav, romantiku, posao i promjene u karijeri. Čini se da će ‘promjena karijere’ igrati glavnu ulogu ovog tjedna. Ne gledamo na ‘zastrašujuće nove početke’, već na nešto uzbudljivo novo, promjenu i izazov.

Tjedan započinjemo s Punim Mjesecom u Lavu, zbog čega se osjećamo strastvenije u vezi stvari u koje vjerujemo i možda smo spremni na nesmotrenost zbog toga.

Srećom, polako ćemo se pretvoriti u sezonu Merkura u sekstilu Neptuna, što će nas izjednačiti u smislu ranije spomenute ‘strasti’. Kako Mjesec prelazi u Djevicu, moći ćemo usmjeriti svoju energiju u nešto što je važnije od strasti, a to je stvarnost. Stvarnost je nešto što ŽELIMO pogledati ovaj tjedan kako bismo shvatili gdje smo mi u svemu tome.

Dolazi nam Venera u sekstilu s Uranom, što bi nam moglo donijeti sjajne vijesti u vezi ljubavi i romantike. Prolazit ćemo kroz Merkur u konjunkciji s Plutonom, što će nam dati hrabrosti da kažemo što nam je ‘stvarno’ na umu, a završit ćemo s Merkurom u Vodenjaku, koji postoji kako bismo se osjećali dobro zbog onoga što dijelimo sa svijetom , u smislu naše kreativnosti i proizvoda. Imajte na umu da je ovo tjedan vrlo ‘orijentiran na karijeru’ pa očekujte promjene i poboljšanja vezana uz posao.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom od 6. do 12. februara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Glavni razlog zašto će tvoj tjedan proći tako dobro je tvoj, Ovan. Iako ćete definitivno biti pod utjecajem i inspiracijom tranzita koji se naziru iznad, vaš će vam stav donijeti sve i sve uspjehe koje doživite ovaj tjedan. Ono što za sebe imate u izobilju je osvježeno samopouzdanje.

Nakon razdoblja neurotičnog razmišljanja, učinili ste tipičnu stvar za Ovna: izliječili ste se. To si ti, posvuda. Ne ostajete dugo dolje. Dobro ste naučili svoje lekcije, a ovaj tjedan ćete usvojiti neke važne lekcije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Na poslu ćete se suočiti s izazovom za koji nitko nije mislio da se možete nositi, a ipak, evo vas ovaj tjedan, nosite se sa svime kao šef. Nitko nije ‘gotov’ kao ti, Ovan. Sjajan tjedan je pred vama.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2