ŽENA OVAN – OBITELJ joj je SVETINJA. Za obitelj, radi, živi, diše, posebno za djecu! Na sve druge više misli, nego na sebe!

ŽENA OVAN – OBITELJ joj je SVETINJA. Za obitelj, radi, živi, diše, posebno za djecu! Na sve druge više misli, nego na sebe!

4 veljače, 2023 0 By Admin

Žena Ovan kao prvi znaj zodijaka slovi za čvrstu i temperamentnu osobu, no ispod toga, krije se također vrlo emotivno biće. Obitelj joj je svetinja i nema toga na svijetu zbog čega  bi izdala, povrijedila ili razočarala svoje voljene, barem ne namjerno.

Sreća njenih voljenih je i njena sreća. Ovnovi su vrlo intuitivni i osjećaju raspoloženja kako drugih ljudi, tako još i više svojih voljenih. Žena Ovan se ne može smiriti dokle god osjeća da nešto nije u redu sa njenim voljenim osobama. Vrlo je vezana za obitelj i najsretnija kada su svi na okupu.

Zbog svoje povezanosti, teško podnosi razdvojenost, ali ju život jednostavno nekada prisili na udaljenost od najvoljenijih. Njena ljubav je nemjerljiva, isto kao i pažnja i briga. Žena Ovan ima potrebu neprestano brinuti o svojim voljenima.

Isto tako, bitno je naglasiti da je i njoj ljubav potrebna. Ona voli, ali isto tako želi se osjećati voljenom i ima potrebu da je voljena. To zapravo i nije problem, jer žena ovan je toliko požrtvovana i brižna da je nemoguće da ju se ne voli. Sebe ipak ne stavlja na prvo mjesto, te joj je ipak važnija sreća i mir voljenih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ona jednostavno ne može biti sretna i nasmijana ako netko od njenih voljenih pati i sve će učiniti da ponovo vrati osmjeh na njihova lica. Uvijek je na raspolaganju, ne misleći pri tome na sebe. Nije rijetkost da u takvim situacijama zapostave sebe. Potom se njeni problemi gomilaju, s vremenom ih se nakupi previše i…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2