Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 5. februar

4 veljače, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što vam donosi sreću u ljubavi na ovaj dan, Lav, dolazi od nove ljubavi i izgleda. Možda ste prekinuli s nekim u zadnjih godinu dana, a budući da je taj prekid bio tako tragičan i bolan, saznali ste ponešto o stvari ili dvije, kako se kaže. Vaše lekcije su vam pokazale da je dijeljenje pozitivnih misli jedini način da se veza učvrsti.

Dani pretpostavki da je vaš partner ‘shvatio šalu’ su prošli; ako postoji problem, znaš, riješi ga. Koristite moć koju vam daje Mjesec u trigonu Neptun, što vam pomaže da svoju novu vezu vidite kao manje izazov, a više kao slatko i sigurno mjesto. Spremni ste ostaviti svoj negativan stav iza sebe, Lave, a to vam može donijeti samo veliku sreću u ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Volite dobar tranzit Neptuna, bili vi toga svjesni ili ne, jer tako dobro tečete ovom vrstom energije. To implicira da ste danas u svom elementu, Ribe: možete maštati veliko, sanjati veće i predstaviti svoje ideje osobi koju volite, znajući da će ona u potpunosti prihvatiti sve što iznesete.

Današnji dan vam pokazuje koliko ste sretni i kako ste to iskoristili a da niste znali. Danas te pogodi da si poseban; uspio si ostati osoba puna ljubavi i srca i bez obzira na to koliko udaraca primiš, i dalje si u stanju uspraviti se i pokazati svijetu da si ljubavnik, a ne borac. Današnji dan je blažen i koristan za vas i osobu s kojom ste. Proslavite svoju prekrasnu romansu danas. Ovo je sretan dan u ljubavi za tebe.

Stranice: 1 2