Stiže BURNA sedmica koja sa sobom donosi NOVE VEZE, IZNENADNE RASKIDE, SLOMLJENA SRCA, ali i nove LJUBAVNE ZAPLETE…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

S obzirom da vam ovotjedna astrologija osvjetljava razne kuće, mogla bi pokrenuti pitanja o tome koliko vremena i pažnje posvećujete svojoj vezi u odnosu na druga područja svog života.

Ovisno o tome što ste radili i vašoj definiciji ravnoteže, to bi moglo dovesti do spoznaje da ste ulagali mnogo vremena u karijeru ili prijatelje. I da trebate ponovno uspostaviti ravnotežu, ili bi to moglo značiti da ste bili zaokupljeni vašim odnosom i niste proveli toliko vremena sa svojim drugim vezama ili obavezama.

Bez obzira na to što postoji temeljna tema koja od vas traži da razmislite o tome što najviše cijenite. Jer će vam to pomoći da odredite što vam je uistinu potrebno kako biste se i sami osjećali uravnoteženo, bez obzira na to kako to može izgledati za bilo koga drugog.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj bi vas tjedan mogao suočiti s vašom unutarnjom istinom. I za sebe i za bilo koju božansku moć to vjerovanje djeluje unutar ovog svijeta. Kada se vaša prva i deveta kuća aktiviraju, vaš osjećaj sebe, kao i vaša duhovnost, bit će pogođeni. To se također može pojaviti u smislu onoga što vjerujete da je istina o ljubavi, vezama ili čak braku.

Duhovnost nije samo vjera u božansko, već naš osobni sustav vjerovanja iz kojeg djelujemo.  Moglo bi dovesti do promjene u onome što želite ili kako čak definirate svoj osjećaj ispunjenosti u ljubavi. To može značiti da ste sada spremni ući u novu fazu predanosti ili priznati da određena veza nikada neće biti ono što vam uistinu treba.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo bi mogao biti posebno velik tjedan za vas. Bilo je puno rasta u vašem životu u posljednjih nekoliko godina.

Ovaj tjedan donijet će vam priliku da razmislite o tome što je stabilno u vašem životu i odnosima, a što nije. Također će vjerojatno pružiti novu leću perspektive o važnosti fizičke intimnosti i svrsi koju ona služi u našim životima iu našim odnosima.

Dopustite sebi da vidite stvari onakve kakve uistinu jesu, a ne onakve kakve želite da budu. Došli ste predaleko da ne biste dopustili da vidite istinu.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Stvarno ste na točki s koje nema povratka. Često u vezama možemo zapeti u ciklusu vraćanja onoga što smo nekada imali, misleći da zato što smo to imali kad smo mogli.

Bilo da se radi o ranjivosti, utrošenom vremenu ili čak samo o povezanosti. Ali često u odnosima dolazimo do tih točaka u kojima nema povratka, postoji samo kretanje naprijed ili svojim putem. Vjerojatno ćete doći do točke u kojoj više ne možete nastaviti istim putem veze na kojoj ste bili.

Morat ćete birati. Ali ćete praviti planove i polako početi mijenjati. Ovo je u redu, samo zapamtite da možemo pauzirati da se odmorimo, ali ne možemo odustati.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Iako ste bili toliko zabrinuti da stvari radite drugačije, možda ste zaboravili da cilj jednostavno nije učiniti stvari drugačije, već učiniti ih bolje. Faza razmišljanja kroz koju ste prolazili je donošenje zdravih odluka u vašim odnosima. To se može odigrati na razne načine.

I u partnerima koje birate, u razgovorima koje vodite, i u granicama koje postavljate. Ovaj bi vam tjedan mogao pružiti priliku da vidite jeste li zapravo donosili zdravije odluke ili samo pokušavate misliti da jeste.

Pokušajte primiti ono što vam ovaj tjedan donosi i na sve gledajte kao na priliku da učinite i postanete bolji. Nije lako buditi se svaki dan pokušavajući biti bolji nego što smo bili jučer. Ali to je jedini način da nikada ne prestanemo rasti s našim ljubavnikom, a to je prava tajna vječne ljubavi.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan bi vam trebao donijeti veliko olakšanje jer ćete imati osjećaj da život postaje ležerniji i sretniji. Vjerojatno ste osjećali da život uglavnom funkcionira i nema radosti jer ste bili izazvani da vidite jeste li izgradili potrebne temelje u svom životu i u vašoj vezi.

Možda je došlo do nekih problema unatrag ili starih odnosa izvučenih iz prošlosti o kojima možete razmišljati ili se s njima početi drugačije baviti. Ako jeste, ovo bi mogao biti početak razdoblja veće sreće i ispunjenja u vašem ljubavnom životu. A ako niste, onda je vrijeme da se suočite s lekcijama koje pokušavate izbjeći.

Nastavak na idućoj stranici…

Stiže BURNA sedmica koja sa sobom donosi NOVE VEZE, IZNENADNE RASKIDE, SLOMLJENA SRCA, ali i nove LJUBAVNE ZAPLETE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top