LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Februar: Jedan znak treba slušati svoje srce da se ne bi kasnije kajao…

OVAN

Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

 

BIK

Pravo je vrijeme da planirate velike promjene pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste podići to na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je vašeg partnera ostavilo u mraku o vašem pravom osjećaju. Samo razotkrijte svoje srce i vidjet ćete kako svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

I vi i vaš partner ste bili jako zaposleni u posljednje vrijeme. Stoga danas svakako provedite vrijeme jedno u drugome društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

RAK

Danas ćete biti prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš partner će voljeti vaše novo jastvo i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

 

LAV

Ljubav je u zraku, ljubav je u mislima. Zapravo ljubav je posvuda. Samo morate biti svjesni njegove prisutnosti. Napravite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. Uz mnoge mogućnosti koje smo vidjeli danas, nemojte žuriti s skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budi isti.

 

DJEVICA

Čini se da veza sa vašom srodnom dušom nestaje zbog radnih pritisaka. Ali možete se dobro boriti za održavanje smislenih odnosa. Ako ste ozbiljni u vezi s ovom osobom, onda morate nastojati zadržati izgubljeni šarm, inače kontrolirajte svoja iskušenja. Bit će to nepotreban i uzaludan trud za nekoga tko vam nije mnogo bitan!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Februar: Jedan znak treba slušati svoje srce da se ne bi kasnije kajao…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top