Evo što se događa 5. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 5. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

4 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Unutar vašeg znaka zodijaka, Ceres ukazuje na vaše potrebe. S toliko mnogo planeta koji će uskoro prijeći u znak Ovna, romantično je pred vama romantična godina.

Ali da biste prihvatili sve promjene koje vam se spremaju, također morate biti u emocionalno i mentalno zdravom prostoru. Iskorištavanjem Ceresine energije, moći ćete više razmišljati o vlastitim potrebama i kako se bolje njegovati i brinuti za sebe.

To otvara prostor za osjećaj veće sigurnosti i mira u kretanju naprijed u svim drugim područjima vašeg života jer prvo dajete sebi.

Ne možete se osloniti na druge kako bi se osjećali sigurno ili kako bi vam donijeli mir; umjesto toga, to je nešto što prvo morate učiniti za sebe, a čineći to, postavljate standard za sve ostale. Ovo je također prilika da naučite dublje biti prisutan u tišini. Posvetite se brizi o sebi i svi uživajte u mirnim poglavljima života, znajući da će postati zaposleniji kada im je suđeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Energija Vage vlada vašom kućom i kućnim životom, što je jedno od ključnih područja za vas kao Raka. Zbog toga ćete se više fokusirati na ovo područje svog života, ali na sasvim drugačiji način nego prije. Ovo je početak onoga kako izgledaju prioriteti i granice u vašem životu. Možete brinuti za druge, ali i dalje prakticirati svoje ne dok birate što trebate za sebe.

Retrogradna Ceres također traži od vas da usporite i uživate još malo u procesu. Da uvidite da briga o sebi i odvajanje vremena za sebe ne treba postati argument već tihi osmijeh kojim se više nikada nećete odati. Možda ćete se tijekom ovog vremena osjećati tiše i radije ćete ostati s onima koje volite.

Još uvijek je prekrasno vrijeme za vježbanje svega što ste nedavno naučili. Ali također možete odlučiti uživati u svemu što ste stvorili. Mekoća će uvijek moći primiti više nego što će grubost ikada moći.

Stranice: 1 2