ŽENA JARAC – ne dozvoljava nikome da ju UCJENJUJE i NIKADA ne moli za LJUBAV! Ona je rođena za PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI!

ŽENA JARAC – ne dozvoljava nikome da ju UCJENJUJE i NIKADA ne moli za LJUBAV! Ona je rođena za PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI!

3 veljače, 2023 0 By Admin

Bez imalo pretjerivanja možemo reći da žena Jarac posjeduje brojne kvalitete kakve malo koji drugi zodijak ima. Ona je sasvim sigurno žena kraj koje će svaki muškarac biti sretan ukoliko ju volim svim srcem i pri tome ne ograničava. Njoj nisu potrebna nikakva ograničenja, jer ona vrlo dobro zna što joj priliči da napravi, a što ne.

Njen muškarac joj mora dozvoliti dovoljno slobode i dovoljno privatnosti, naravno i voljeti ju iskreno i bezuvjetno, a tada će taj isti muškarac kraj sebe imati ne samo najbolju ženu, nego i partnera i prijatelja i prije svega nekoga tko će uvijek tu biti za njega i u dobrim vremena, ali isto tako i u lošim vremenima.

Žena Jarac je specifična po tome što prema istraživanjima astrologa kroz život nema puno partnera. Ona je prije svega dostojanstvena žena koja poštuje sebe i koja ne dozvoljava nikome da sa njom manipulira ili da ju ucijenjuje. Ona je žena koja nikada neće pristati na ucjene bilo koje vrste.

Ona je žena koja dominantnost prepušta muškarcu, jer žena Jarac nikada ne moli za ljubav. Ona ne moli za ljubav čak ni onda ako pati zbog te iste ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ona je žena koja želi sve ili ništa. U ničemu nije površna, pa tako ni u ljubavi. U ljubavi također želi sve, jer “mrvice” joj ne trebaju u životu.

Zato će žena Jarac radije biti sama, nego biti u vezi sa muškarcem kraj kojeg neće biti potpuno sretna ili sa muškarcem koji joj ne pruža sve ono što joj treba, ali naravno što i zaslužuje. Ova žena Jarac…

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2