TOKOM NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će biti na VELIKOM DOBITKU, a jednog čeka NOVI POČETAK!

TOKOM NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će biti na VELIKOM DOBITKU, a jednog čeka NOVI POČETAK!

16 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Tokom naredna tri dana: Možda planirate ugostiti društveni događaj u svom domu večeras ili možda za nekoliko dana. Moglo bi vas natjerati da radite puno čišćenja, preuređivanja i uljepšavanja kuće. Prijatelj bi mogao navratiti da pomogne. Možda ćete planirati i nevjerojatan jelovnik. Nemojte se previše truditi, inače vam možda neće preostati energije za svoju obitelj ili goste!

 

 

BIK

Tokom naredna tri dana: Vaš mozak je prenabijen. Ako ste razmišljali o tome da nešto pišete ili ste odgodili analizu posebno zeznutog problema, ovo bi bio savršen dan za početak. Imat ćete svu inspiraciju koja vam može zatrebati. I ne brinite da ćete šokirati ljude oko sebe svojom izravnošću i asertivnošću. Oni će cijeniti vaše vrijedne ideje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Očekuju vas dani izazova. Ako ste dio grupe ili tima ili jednostavno među prijateljima, možda ćete se osjećati neugodno. Može li biti da drugima usađujete ljubomoru? Postoji samo jedan način da saznate. Očistite zrak govoreći ono što treba reći. Izrazite to jasno i izravno i eliminirati ćete sve loše osjećaje u svojoj grupi.

 

 

RAK

Ovih dana biste možda željeli provesti vrijeme u posjetu prijateljima u vašem susjedstvu. Možda će biti potrebne male kupnje, možda nova odjeća, možda predmeti koji poboljšavaju ili dodaju ljepotu vašem domu. Možda ćete morati obaviti nekoliko zadataka između posjeta. U nekom trenutku možete očekivati ​​vrlo dobrodošao telefonski poziv od prijatelja s kojim se niste dugo čuli. Uživajte!

 

 

LAV

Uz planetarnu energiju, bit ćete malo ekstravertiraniji nego inače. Napokon ćete moći reći što stvarno mislite o stvarima. To je važna promjena za vas i otkrit ćete da je izražavanje vaših ideja i uvjerenja velika pomoć u postizanju svih vaših ciljeva u životu.

 

 

DJEVICA

Ponekad se snovi čine upravo takvim – snovima. Putovanje, projekt ili novi dom mogli bi biti neke od stvari koje već neko vrijeme pokušavate postići. Ostvariti bilo koji od ovih snova vjerojatno znači ugroziti odnose. Vaši bi se snovi danas mogli činiti posebno nedostižnim. Možda prvo morate malo poraditi na svojim odnosima prije nego što možete ostvariti svoje snove.

VAGA

Prilika da zaradite malu količinu novca, možda radeći malo dodatnog posla kod kuće, mogla bi vam se ukazati. O tome ste mogli čuti preko prijatelja ili kolege. Posjetitelj može doći u vaš dom, možda pomoći oko nečega što treba učiniti. Ovo obećava da će biti vrlo uzbudljivi dani, s puno stimulacije koja bi vas mogla zaokupiti dugo u noć.

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana ste nezaustavljivi! Po prirodi ste vrlo vrijedan radnik, a s trenutnim planetarnim poravnanjem moći ćete postići čak i više nego inače. Imate obilje energije, više nego dovoljno da se nosite sa svime što vam se nađe na putu. Samo budite sigurni da koristite svoju uobičajenu dobru prosudbu. Ishitrene odluke, osobito one koje se tiču ​​vašeg osobnog života, mogle bi kasnije dovesti do žaljenja.

 

 

STRIJELAC

Ovih dana ćete ići na jedan od dva načina. Ili ćete se okrenuti unutra i meditirati u kutu ili ćete naći dobrog prijatelja i povjeriti mu svoje nezadovoljstvo. Nemojte se ustručavati spustiti oprez i izraziti se još iskrenije nego što je to tipično za vas. Ne brinite da će vaši problemi dosaditi vašem prijatelju. Pravi prijatelji rado pomažu. I ti bi učinio isto, zar ne?

 

 

JARAC

Očekuj mnogo intelektualne stimulacije koja će ti doći. Važne vijesti mogle bi doći na telefon i zahtijevati akciju s vaše strane kako biste postigli željeni kraj. Možda ćete morati provesti vrijeme u autu, kontaktirajući druge u susjedstvu. Trenutačno uzbuđenje moglo bi vas natjerati da se osjećate posebno optimistično, ali vodite računa o tempo. Iscrpljenost bi se sada mogla pokazati kontraproduktivnom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Odbacite one predmete iz prošlosti za koje stvarno više nemate koristi. Koliko god se volio okružiti predmetima sentimentalne vrijednosti, dolazi vrijeme kada je potrebno gledati u budućnost, a ne zadržavati se na prošlosti. Vrijeme provedeno u čišćenju vašeg doma i bacanju stranih stvari oslobodit će vas prošlosti i omogućiti vam da prihvatite budućnost.

 

 

RIBE

Ako ostavljate dojam da ste rezervirano i introspektivno raspoloženi (čak i ako niste), uspjet ćete izbjeći sukob. Ovih dana ne postoji takva stvar kao što je jednostavna razmjena s nekim. Ali čak i u ovoj atmosferi, još uvijek je sjajan dan da malo pobliže procijenite svoje temeljne ciljeve.