TOKOM NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će biti na VELIKOM DOBITKU, a jednog čeka NOVI POČETAK!

OVAN

Možda planirate ugostiti društveni događaj u svom domu večeras ili možda za nekoliko dana. Moglo bi vas natjerati da radite puno čišćenja, preuređivanja i uljepšavanja kuće. Prijatelj bi mogao navratiti da pomogne. Možda ćete planirati i nevjerojatan jelovnik. Nemojte se previše truditi, inače vam možda neće preostati energije za svoju obitelj ili goste!

 

 

BIK

Vaš mozak je prenabijen. Ako ste razmišljali o tome da nešto pišete ili ste odgodili analizu posebno zeznutog problema, ovo bi bio savršen dan za početak. Imat ćete svu inspiraciju koja vam može zatrebati. I ne brinite da ćete šokirati ljude oko sebe svojom izravnošću i asertivnošću. Oni će cijeniti vaše vrijedne ideje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Očekuju vas dani izazova. Ako ste dio grupe ili tima ili jednostavno među prijateljima, možda ćete se osjećati neugodno. Može li biti da drugima usađujete ljubomoru? Postoji samo jedan način da saznate. Očistite zrak govoreći ono što treba reći. Izrazite to jasno i izravno i eliminirati ćete sve loše osjećaje u svojoj grupi.

 

 

RAK

Ovih dana biste možda željeli provesti vrijeme u posjetu prijateljima u vašem susjedstvu. Možda će biti potrebne male kupnje, možda nova odjeća, možda predmeti koji poboljšavaju ili dodaju ljepotu vašem domu. Možda ćete morati obaviti nekoliko zadataka između posjeta. U nekom trenutku možete očekivati ​​vrlo dobrodošao telefonski poziv od prijatelja s kojim se niste dugo čuli. Uživajte!

 

 

LAV

Uz planetarnu energiju, bit ćete malo ekstravertiraniji nego inače. Napokon ćete moći reći što stvarno mislite o stvarima. To je važna promjena za vas i otkrit ćete da je izražavanje vaših ideja i uvjerenja velika pomoć u postizanju svih vaših ciljeva u životu.

 

 

DJEVICA

Ponekad se snovi čine upravo takvim – snovima. Putovanje, projekt ili novi dom mogli bi biti neke od stvari koje već neko vrijeme pokušavate postići. Ostvariti bilo koji od ovih snova vjerojatno znači ugroziti odnose. Vaši bi se snovi danas mogli činiti posebno nedostižnim. Možda prvo morate malo poraditi na svojim odnosima prije nego što možete ostvariti svoje snove.

Nastavak na sljedećoj stranici

TOKOM NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će biti na VELIKOM DOBITKU, a jednog čeka NOVI POČETAK!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top